Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.01.2004.

15:55

Bjeković o odlascima za B92:"Još se ništa ne zna"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Da li će fudbaleri Partizana u istom sastavu, kao i jesenas, dočekati prolećni deo prvenstva zavisi, pre svega, od planova španskog prvoligaša, Maljorke. Još jesenas su se čule vesti da je Ivica Iliev prvi 'pik' Real Maljorke, ali je pred utakmicu Porto - Partizan takva mogućnost 'otpala', posle dobrih igara i golova Andrije Delibašića isti klub se raspitivao za centarfora mlade reprezentacije, a sada se pominje i Saša Ilić.

Španska 'Marka' tvrdi da Maljorka u ovom prelaznom roku traži defanzivca, igrača sredine terena i napadača. Ipak, svi planovi kluba zavise od toga da li će Samjuel Eto'o ostati na Ostrvu.

Direktor Partizana, Nenad Bjeković, kaže da se još uvek ništa ne zna:

"U Nemačkoj sam bio privatno, nije bilo pregovora, ali, načuo sam da postoji interesovanje za kapitena Sašu Ilića. Za sada nema ničeg konkretnog, videćemo narednih dana", kaže Bjeković, a na pitanje šta je sa mogućim povratkom Zorana Mirkovića u Partizan kaže da "bi za dan-dva trebalo da se zna" da li će Mirković na proleće igrati u 'crno-belom dresu.

O ostalim transferima za sada nema informacija, a, u slučaju da nađu povoljan angažman, iz Partizana bi ove zime mogli Radaković, Čakar i Stojanoski. Prelazni rok u Evropi traje do poslednjeg dana januara, ali je verovatniji 'deadline' za promene u sastavu Partizana 25. januar, kada ekipa odlazi u Dubaji na najvažniji deo priprema za novu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve