Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2004.

21:13

Varga održao prvi trening u Sartidu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novi šef stručnog štaba fudbalskog kluba Sartid Zvonko Varga održao je danas prvi sastanak i trening sa smederevskim prvotimcima. On je tom prilikom najavio i odbranu trećeg mesta i plasman za takmičenje u Kupu UEFA.

Na prvom treningu sa Vargom pojavili su se svi licencirani igrači osim opravdano odsutnih Nebojše Savića, Gorana Bogdanovića i povredjenog Dragana Radosavljevića.

Za pomoćnike Varga je imenovao Milenka Kovačevića i Milančeta Simonovića. Sa Kovačevićem je radio u beogradskom Radu, dok je Simonović bio trener omladinskog pogona. Spisak prekobrojnih ili novih igrača Varga je najavio uskoro, "kada stekne uvid u mogućnosti postojeće ekipe".

Varga je najavio nove igrače u zadnjoj liniji i na mestu napadača, jer je direktor kluba Čedomir Jevtić izjavio da je "sve izvesnijie" da će Marko Pantelić promeniti Sartidov za Zvezdin dres.

Posle desetodnevnog upoznavanja sa Vargom smederevski prvoligaš odlazi na dvonedeljne pripreme na Kipar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve