Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2004.

18:25

Ronaldo demantovao glasine o transferu, u Realu ljuti

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilac Ronaldo demantovao je da se tokom boravka u Londonu susreo sa predstavnicima Čelsija. Napadač Real Madrida je sportskom dnevniku AS rekao da je potpuno netačna informacija da je u britanskoj prestonici večerao sa ljudima iz Čelsija. On tvrdi da je u London otišao kako bi ispunio obaveze prema sponzoru i da nema nameru da napusti redove devetostrukog prvaka Evrope.

"Veoma sam srećan u Realu.  Ostale su mu još dve godine ugovora i očekujem da ću ga odraditi do kraja" – rekao je Ronaldo koji je dodao mu je glavni cilj da osvoji Ligu šampiona sa Madriđanama, jedan od retkih trofeja koji mu nedostaje u karijeri.

Ronaldo je u utorak otputovao za London i vratio se u Madrid u četvrtak, ali je na trening Reala kasnio dva i po sata jer je avion zbog magle morao da sleti u Valjadolid.

Prema izveštaju radio stanice Kadena Ser, Real Madrid je pokrenuo disciplinski postupak protiv Ronalda jer je otišao u London bez prethodne dozvole kluba. Inače, njegov boravak u Londonu pojačao je glasine o mogućnosti transfera u Čelsi, jer je Roman Abramovič već rekao Ranijeriju da pripremi neku 'veliku kupovinu', koja bi klub približila ciljlu – osvajanju titule prvaka Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve