Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2004.

17:35

Novi sukob Kapela i Kasana

Izvor: B92, AFP

Autor:B92, AFP

Default images

Prvi poraz u šampionatu Italije koji je Roma u utorak doživela u meču sa Milanom izgleda da je značajno poremetio atmosferu u ekipi.  

Kada se činilo da su otklonjeni svi nesporazumi između trenera Fabija Kapela i jednog od najboljih igrača Antonija Kasana u četvrtak je došlo do novog sukoba. 

Temperamentni fudbaler napustio je trening posle kritika koje mu je uputio Kapelo, nezadovoljan potezom Kasana koji je pokušao loptu da atraktivno petom doda saigraču, a ne jednostavnim pasom kao što je to Kapelo zamislio. 
Na putu ka svlačionici Kasano je uputio niz ružnih reči na račun Kapela koji je 21-godišnjem igraču rekao da je "poput zeca koji se uplašio, pa beži".

Ovo nije prvi sukob na relaciji Kapelo – Kasano, a jedan od najtalentovanijih italijanskih igrača koji je u Romu 2001. godine stigao iz Barija za 29 miliona evra, napravio je i prošle sezone nekoliko incidenata. 

Tako je na drugoj utakmici finala italijanskog kupa Kasano dobio crveni karton, ali nije želeo da napusti teren.  Kada je to konačno učinio, na putu ka svlačionici, gestukulacijom prstima uvredio je sudio, da bi potom šutnuo i nekoliko reklama.    

Kasano se posvađao i sa selektorom reprezentacije Italije za igrače do 21. godine Klaudijom Đentileom, a za "A" tim debitovao je u novembru prošle godine na meču sa Poljskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve