Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.01.2004.

23:44

Alan Smit dobio dve utakmice suspenzije

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Fudbaler engleskog Lidsa Alan Smit suspendovan je sa dva meča zato što je gađao publiku plastičnom flašom u kup utakmici sa Mančester Junajtedom prošle godine.

Na saslušanju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza u ponedeljak, 23-godišnji reprezentativac je priznao da je napravio prekršaj.

Incident se desio pred kraj utakmice koju je Lids izgubio sa 3:2. Policija je 13. novembra uhapsila mladog napadača, što je izazvalo njegovo povlačenje iz reprezentacije za prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Smit je pušten bez optužnice a Fudbalski savez je najavio da će preispitati proceduru izbora igrača za nacionalni tim.

Lids će u velikoj meri osetiti odsustvo borbenog napadača, pošto je i inače opterećen finansijskim problemima i trenutno pretposlednji na tabeli Premijer lige. Suspenzija stupa na snagu 26. januara, a Smit će propustiti utakmice sa Midlzbroom kod kuće i Aston Vilom u gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve