Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.01.2004.

19:09

Uprava Selte ima poverenje u Lotinu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Selte Migel Anhel Lotina dobio je u utorak poverenje Borda direktora ovog španskog fudbalskog prvoligaša i nastaviće da vodi ekipu i u drugom delu sezone, saopštio je predsednik kluba Horasio Gomes.

"Posle prekjučerašnjeg ponižavajućeg poraza protiv Deportiva (0:5) neki članovi uprave tražili su da se raspravlja o poverenju treneru, ali je Bord direktora odlučio da on i dalje vodi ekipu. Mislimo da Lotina nije ni jedini, ni najveći krivac za slabe igre u prvom delu sezone i zbog toga smo odlučili da mu izglasamo poverenje", rekao je Gomes.

Posle 18. kola nacionalnog šampionata, Selta se nalazi na 18. mestu sa samo tri pobede i u nastavku prvenstva predstoji joj grčevita borba za očuvanje prvoligaškog statusa. Za razliku od loših igara u Primeri, tim se u Ligi šampiona plasirao u osminu finala, što je, bez sumje, u velikoj meri uticalo na ovu odluku Borda direktora.

"Zaključili smo da je u ovom trenutku mnogo svrsishodnije da pojačamo ekipu, nego da menjamo trenera. Zbog toga ćemo uraditi sve da u narednih dvadesetak dana pronadjemo igrače koji nam trebaju. Moramo, pre svega, angažovati jednog dobrog špic igrača, a ukoliko bude moguće i fudbalera koji igra po desnoj strani", rekao je Gomes.

Ta informacija sigurno neće previše obradovati reprezentativca Srbije i Crne Gore Sava Miloševića koji bi narednih dana mogao da dobije konkurenciju. Centarfor "plavih" biće pod pritiskom na sutrašnjoj utakmici nacionalnog kupa protiv Malage i u prvenstvenom meču protiv Maljorke u subotu, jer bi se moglo pokazati da su mu to poslednje šanse da sačuva mesto startera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve