Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.01.2004.

11:42

Roben u poseti Mančesteru - u PSV -u iznenadjeni

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Predsednik PSV-a Hari Van Raj optužio je Aleksa Fergusona  i Mančester Junajted da su bez znanja kluba počeli pregovore sa Arjenom Robnom.

Van Raj je posebno bio ogorčen na Fergusona koji je 19-godišnjeg napadača pozvao u posetu trening kompleksu šampiona Engleske i čuvenom “Old Trafordu”:

Bili smo ogorčeni kada smo čuli da je naš igrač bez našeg znanja i dozvole otputovao u Mančester”, rekao je prvi čovek Filipsovog fudbalskog kluba, koji je priznao da je MU objavio da je zainteresovan za Robena, ali da zvaničnog kontakta nije bilo:

Očekivao sam poziv od Fergusona, ali izgleda da vuk dlaku menja, ali ćud nikada” rekao je Van Raj koji je priznao da je u dobrim odnosima sa Mančester Junajtedom ( kome je prodao Van Nistleroja i Stama), ali da nikada nije bio i sa Fergusonom:

Čujem da je Ferguson spreman da plati 5 miliona funti za Arjena. Za taj novac može da dobije samo njegov dres sa potpisom i ništa više. Ta suma me zasmejava, ali mogu da vam kažem da će “cifra” biti mnogo veća”, rekao je Van Raj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve