Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.01.2004.

16:17

Vermezović za B92: 'Za ovo se spremam od kada sam trener!'

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Misterija zvana - "ko će biti Lotar umesto Lotara" definitivno je razrešena. Vladimir Vermezović sedeće na klupi "crno-belih" ovog proleća u ulozi prvog trenera.

Iako su u klubu najavili Izvršni odbor za ponedeljak veče, a promociju novog trenera u utorak, B92 saznaje da se u klubu odluka zna od jutros.

Dojučerašnji trener Teleoptika, potvrdio je za B92 da će ovog proleća povesti tim ka trećoj uzastopnoj tituli prvaka i rekao da je ovaj trenutak dugo čekao.

"Ne mogu da kažem da je to iznenađenje, ja sam ovo i očekivao. Možda ne u ovom trenutku, al spremam se za to od kada sam postao trener. Mislim da preuzimam veliku odgovornost, ali kod mene ne postoji ni trunka straha. Nadam se da ću zadovoljiti ukuse i očekivanja miliona navijača Partizana", rekao je Vermezović za B92.

Dolaskom Lotara Mateusa na kormilo Partizana, prvak SCG ostvario je san svih naših klubova u poslednjih 10 godina i plasirao se u Ligu šampiona. I Vermezović je svestan da su ambicije Partizana velike.

"U svakom slučaju Partizan uvek postavlja najveće ciljeve i ti ciljevi su postavljeni i meni. Ja ne bežim od toga pošto sam i sebi postavio najviše ciljeve. Očekujem uspešnu borbu na oba fronta i nadam se da ćemo je privesti kraju, onako kako mi u Partizanu to i očekujemo."

Vermezović još nije razmišlao o članovima Stručnog štaba crno-belih, ali je izvesno da "ono što je bilo dobro sigurno nećemo menjati".

Promocija Vladimira Vermezovića je u utorak u 13 časova na Stadionu Partizana, a u podne je zakazan i Upravni odbor koji bi trebalo da verifikuje odluku direktora Nenada Bjekovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve