Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.12.2003.

16:53

Valdano: "Real ne kupuje u januaru"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportski direktor španskog fudbalskog šampiona Reala iz Madrida, Argentinac Horhe Valdano, izjavio je u utorak da "kraljevski klub" u predstojećem zimskom prelaznom roku nema nameru da angažuje nove igrače.

Valdano je podsetio da su mediji u poslednjih mesec dana često najavljivali nove spektakularne transfere madridskog kluba u januarskom prelaznom roku i naglasio da su to bile samo "prazne priče". Španski mediji najčešće su licitirali da li će Real angažovati nekog kvalitetnog odbrambenog fudbalera, a poslednji koga su "selili" u Madrid bio je defanzivac Liverpula Abel Ksavijer.

"Apsolutno sam siguran da nijedan fudbaler neće doći u naš klub u januaru. Šanse da angažujemo nekog postoje samo ako dodje do velikih promena na tržištu, ali za to ne postoje šanse, pošto je kratak period do početka prelaznog roka", kazao je Valdano.

U poslednje tri godine Real Madrid je angažovao nekoliko fudbalera ekstra klase. Predstavnici tog kluba su prilikom poslednjeg spektakularnog transfera - dovođenja prvotimca Mančester Junajteda Dejvida Bekama - najavili da će nastaviti sa takvom politikom.

Svetski mediji proteklih meseci su tvrdili da će Real Madrid u januaru "sigurno" angažovati Holanđanina Ruda van Nistelroja, Francuza Tjerija Anrija, Brazilca Emersona, Čeha Nedveda i mnoge druge asove, ali je Valdano za sada prekinuo te spekulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve