Nova vest
Fudbal

Petak, 05.12.2003.

23:40

Olimpik porazom i zvižducima ispraćen u Beograd

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Olimpika iz Marseja poraženi su od Monaka 1:2 u derbiju francuskog šampionata i poslednjoj proveri pred gostovanje u Beogradu.

Pred punim "Velodromom" tim Olimpika odigrao je jako dobar meč u prvih 45 minuta i dobru igru krunisao golom Egipćanina Mida u poslednjim sekundama prvog poluvremena.

Medjutim, ekipa Monaka koja je igrala prilično rezervisano u prvih 45 minuta, "otvorila se" u drugom delu i nokautirala protivnika crno-belih za manje od 10 minuta. Izjednačenje je u 58.minutu posle odličnog udarca glavom doneo Skilaći, da bi 24 minuta pre kraja, Ludovik Žili preokrenuo rezultat i postavio konačnih 1:2.

Do kraja meča igra Olimpika se u potpunosti raspala. Tek nekoliko pokušaja iz prekida, bez izgledne prilike, ili eventualnog pritiska pred golom monegašana.

Ipak, iz igre bez prilika, opasno je zapretio Drogba u 85.minutu, i taj momenat je dovoljan za oprez i upozorenje crno-belima. U svakom slučaju tim je salvama zvižduka ispraćen na putovanje u Beograd,a ovo je već 4.meč sa "velikima" iz domaćeg šampionata koji je Olimpik izgubio (Bordo,Lion,PSŽ i Monako).

U drugom meču dana Olimpik iz Liona uspeo je posle mnogo problema da savlada Mec 2:1. Posle prednosti Meca (Jager) preokret su doneli Lijondula i Edmilson golovima u 27. i 47.minutu.

Na tabeli vodi Monako sa 6 poena prednosti u odnosu na Lion.Ostali mečevi kola igraju se u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve