Nova vest
Fudbal

Petak, 05.12.2003.

13:00

Kjuel van terena tri nedelje

Izvor: B92, AFP

Autor:B92, AFP

Default images

Još jedna loša sezona za Liverpul preti da postane još gora. U petak je klub potvrdio da je povreda ligamenata Australijanca Harija Kjuela ozbiljnije prirode i da sledi pauza od tri nedelje. Kjuel se povredio u sredu uveče u utakmici Liga kupa protiv Boltona, koju je Liverpul (naravno) izgubio na Enfildu.

Menadžer Liverpula Žerar Ulije je svestan koliko je ovo veliki hendikep za njegov tim: "Ovo je veliki udarac za nas. Naravno da smo razočarani pošto su Oven i Kjuel činili odličan napadački tandem, a sada moramo da igramo bez obojice. Hari se lepo snašao od kada je došao u klub. Pokazao se kao neprocenjiv kao igrač koji povezuje sredinu terena i napad, a postigao je i nekoliko vrlo važnih golova."

Liverpul je trenutno šesti na tabeli Premijer lige Engleske, a za liderom Čelsijem zaostaje šokantnih 14 bodova. Ulije je još pre nekoliko nedelja izjavio da je Liverpul bez šansi za osvajanje titule ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve