Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.11.2003.

15:28

Kup SCG: Crvena zvezda - Car Konstantin 7:0

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su srpskoligašku ekipu Car Konstantin iz Niša sa 7:0 i tako se plasirali u osminu finala Kupa Srbije i Crne Gore. "Crveno-beli" su zaostalu utakmicu šesnaestine finala igrali sa kombinovanim timom, ali su i tako bili prejaki za goste iz Niša.

Golove su postigli Bogavac u 1. i 16. minutu, zatim kapiten na ovom meču, Milivoje Vitakić u 27, Ivan Dudić u 40, Marko Perović u 45, Milan Dudić u 57. i Dragan Mrđa u 83. minutu. Meč je praktično rešen već posle 57 sekundi kada je seriju Zvezdinih golova otvorio Dragan Bogavac. Beogradski tim je do kraja utakmice napadao, a gosti su samo četiri puta šutnuli ka golu, ali nijednom u okvir.

Utakmica je odigrana pred oko 500 gledalaca. Za Zvezdu su na ovom meču debitovala dvojica juniora: Nikola Beljić i sin trenera Slavoljuba Muslina, Marko Muslin. Igrači Crvene zvezde su pre početka čestitali rođendan Nenadu Kovačeviću, koji se oporavlja od srčanih problema.

Trener lidera Prve savezne lige Muslin rekao je da je meč protekao prema očekivanjima.

"Odigrali smo rutinski utakmicu. Dogovorili smo se da što pre damo gol i posle pogotka Bogavca sve je bilo rešeno", kazao je on novinarima posle utakmice.

Trener Cara Konstantina Slobodan Miletić rekao je da je Zvezda i danas dokazala da je veliki klub.

"Preostaje nam da radimo. Nije ovo neka karastrofa za klub, jer je ipak velika razlika između srpske i prve lige", objasnio je bivši igrač Partizana.

U sredu se igraju preostala dva meča šesnaestine finala, a sastaju se:

Rudar Pljevlja - Sartid i Radnički (O) - Radnički JP

Osmina finala igra se 3. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve