Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2003.

17:08

Josif Ilić: "Vojvodina nije bez šansi protiv Partizana"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zbog obaveza u Ligi šampiona, gde u sredu igraju u Marselju protiv Olimpika, fudbaleri beogradskog Partizana utakmicu 6. kola Prvenstva SCG odigraće već u petak protiv Vojvodine.

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Josif Ilić ocenio je da je beogradski Partizan favorit u sutrašnjem meču protiv njegovog tima, ali da ni ekipa iz Novog Sada nije bez šansi i da je dobar rezultat moguć ukoliko igrači njegovog tima "psihološki ne podbace".

"Ne očekujem veliku igru, ali uz poštovanjem taktičkih zadataka i timskim požrtvovanjem možemo doći do pozitivnog rezultata", naveo je Ilić.

On je podsetio da zbog crvenog kartona dobijenog u prethodnoj utakmici u timu neće biti Ivice Franciškovića, kao i da će ekipa koja je trijumfovala nad Obilićem, zbog taktičkih razloga, biti donekle izmenjena.

U Partizanu još ne mogu da računaju na golmana Ivicu Kralja, Damir Čakar i dalje ima problema sa povređenim člankom, a Albert Nađ će najverovatnije odmarati zbog povrede mišića prednje lože.

"Crno-beli" Milivoje Ćirković i Igor Duljaj su se oporavili i biće na raspolaganju treneru Lotaru Mateusu.

Utakmica Partizan - Vojvodina igra se u petak od 18:30 na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve