Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2003.

15:08

Pola Borusije u bolnici

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Nastavak karijere fudbalera Borusije iz Dortmunda Otoa Adoa je pod znakom pitanja, nakon što je ponovo povredio problematično desno koleno.

Prema navodima Borusije, 27-godišnji igrač iz Gane se povredio u utakmici prvog kola Kupa UEFA, protiv bečke Austrije. Taj napadač će možda morati da prestane da igra fudbal, ukoliko se pokaže da je pokidao ligamente desnog kolena, što mu se već dogodilo dva puta.

Tokom meča protiv Austrije, igranog u sredu, povredio se još jedan igrač Borusije – Brazilac Dede. Njemu je, takođe, stradalo koleno, a ozbiljnost povrede još nije poznata.

Borusija iz Dortmunda sada ima čak 12 igrača na listi povređenih. Među njima je i češki plejmejker Tomas Rosicki, koji je morao na operaciju slepog creva. Van terena su i Kristof Mecelder i Torsten Frings, kao i brazilski napadač Marsio Amoroso. Dortmund je sedmi na tabeli Bundeslige, nakon subotnjeg poraza od Štutgarta, koji je preuzeo lidersku poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve