Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.09.2003.

11:16

Bez povređenog Kovačevića na Italijane, pozvan Ivica Iliev!

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Darko Kovačević zbog povrede neće moći da igra protiv selekcije Italije sledeće srede u Beogradu, a umesto njega u nacionalni tim pozvan je napadač Partizana Ivica Iliev, saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza SCG.

Neposredno uoči odlaska na pripreme na Palić kod Subotice, trener reprezentacije Vladica Popović rekao je novinarima da se Kovačević javio savezu i rekao da se povredio juče na prvenstvenoj utakmici španskog prvenstva i da neće moći da igra protiv Italijana u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo.
Fudbalska reprezentacija danas je iz Beograda otputovala za Palić gde će se pripremati narednih nedelju dana. Selekciji će se danas na Paliću priključiti Savo Milošević, a sutra dolazi igrač Olimpijakosa Predrag Djordjević. Bek Mladen Krstajić će zbog manje povrede danas trenirati odvojeno od ostatka ekipe, ali se očekuje da bude spreman za meč protiv Italijana.

"Nemamo šta posebno da pretimo Italijanima ili da se razmećemo izjavama posle pobede nad Velsom. Treba da odigramo borbeno i angažovano, kao protiv Velšana, i uveren sam da rezultat neće izostati", rekao je na konferenciji za novinare Saša Ilić, kapiten Partizana, "Nas jedino pobeda ostavlja u kalkulacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo. U svaku utakmicu reprezentacija ulazi sa pobedničkim ambicijama, tako će biti i ovog puta."

Doskorašnji igrač Crvene zvezde i novi član Pari Sen-Žermena Branko Bošković ključ pobede nad Italijanima vidi u kolektivnoj igri.

"Treba da im pokažemo da ih se ne plašimo i da kolektivnom igrom napravimo dobar rezultat. Ne treba puno da pričamo, nego da se dobro pripremimo na Paliću. Očekujem veliku podršku navijača i dobru atmosferu", rekao je Bošković.

Reprezentacija će se pripremati na Paliću do sledećeg utorka, kada je predvidjen povratak u Beograd. Utakmica protiv Italijana igra se u sredu, 10. septembra, na stadionu Crvene zvezde od 20.45.

Ulaznice će se prodavati od ponedeljka, 8. septembra na blagajnama stadiona Crvena zvezda. Karte za zapadne delove tribine koštaće 800 (centar tribine) i 700 dinara (rubni delovi tribine), istočne tribine - 700 i 600 dinara, a za severnu i južnu tribinu po 250 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve