Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.09.2003.

00:07

"Primera": Kovačević - Milošević 1:1,Barsi samo bod u ponoć

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U prve tri utakmice drugog kola španske rezultate nije bilo pobede domaćeg tima.

U derbiju Real Sosijedad i Selta podelili su bodove, a golove na tom meču postigli su reprezentativci Srbije i Cne Gore, Darko Kovačević i Savo Milošević. Kovačević je u 24. minutu doveo tim iz San Sebastijaan u vođstvo, da bi Savo Milošević, koji je u igru ušao u 54. minutu, osam minuta posle toga postigao izjednačujući gol.

Madridski Real, bez Roberta Karlosa i Ronalda, osvojio je bod na gostovanju Viljarealu. Domaći tim vodio je od 71. minuta, ali je mladi Nunjez postavio konačnih 1:1, šest minuta pre kraja utakmice. Jedan od asova madridskog kluba, Zidan, napustio je igru u 26. minutu, zbog povrede.

Valensija je slavila na gostovanju u Pamploni, jedini gol postigao je Ruben Baraha, u 50. minutu.

U prvoj utakmici koja je odigrana u sredu u neverovatnom terminu (pet minuta posle ponoći)  Barselona i Sevilja su remizirali na "Kamp Nou" stadionu. Rejes je doneo prednost gostima u 9.minutu golom iz penala,dok je konačnih 1:1 postavio Ronaldinjo svojim prvim ligaškim golom u dresu novog kluba u 59.minutu.

Ostali mečevi ovog kola igraju se večeras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve