Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.07.2003.

22:48

Bojan Đorđić definitivno u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dvadesetjednogodišnji Bojan Đorđić sledeće sezone igraće za Crvene zvezdu. Mladi napadač Mančester Junajteda i mlade reprezentacije Švedske ustupljen je, bez obeštećenja, 'crveno-belima'.
Na predstavljanju u muzeju FK Crvena zvezda Đorđić je rekao da je srećan jer će igrati za veliki klub, kao i njegov otac, od 1981. do 1984. godine.

'To mi je bio dečački san. Znam da u Jugoslaviji, sada Srbiji I Crnoj Gori nije kao nekada, ali Crvena zvezda je uvek veliko ime, ovde se ne igra zbog novca, igra se zbog časti. Igrao bih u Crvenoj Zvezdi i da je poslednja na tabeli', bilo je prvo što je Đorđić rekao novinarima.

Đorđić će godinu dana igrati za Crvenu zvezdu, a onda se vraća u Mančester.

'Nadam se da ako budem dobro igrao, ako osvojimo prvenstvo i Kup, onda će se i meni otvoriti nova vrata. Ne poznajem igrače Crvene zvezde, ali znam da se stvara mlad tim.'

Na pitanje da li mu je žao što je već nastupao za reprezentaciju Švedske, Đorđić je odgovorio:

'Ja sam otišao odavde 1992. godine, moja porodica živi u Švedskoj već deset godina, mislim da je fer da igram za reprezentaciju Švedske.'

Bojan Đorđić nosiće dres sa brojem 14.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve