Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.07.2003.

10:01

Ronaldinjo - Barsin odgovor na Bekama

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

od izvestača iz Barselone, Zorana Panjkovića

Ronaldinjo je stigao na aerodrom "El Prat" u Barseloni, u subotu u 17.10 (nešto pre mene - 22.00).

Nekoliko stotina ljudi, medju kojima je bilo na desetine fotoreportera, novinara i naravno navijača dočekalo je brazilskog superstara u nadi da će Barsa uspeti sledeće sezone da se suprotstavi Realovom "drim timu". Za mnoge transfer Ronaldinja je bilo ostvarenje sna, a za predsednika kluba Djoana Laportu svakako olakšanje, jer su mu predizborna obećanja podsećala na (seća li se neko) brze pruge, naftonosna polja, švedski standard... a, za sada, osim Ruštu Redžbera, nije bilo zvučnijih imena u prelaznom roku.

Začudjuje da je atmosfera na aerodromu bila veoma mirna. Nisu se čula očekivana prepucavanja na relaciji Barselona-Madrid, a bilo je puno Barseloninih i katalonskih zastava.

Ronaldinjo u nedelju prolazi lekarski pregled, a očekuje se da će taj "spektakl" biti direktno prenošen na zvaničnoj televiziji. U ponedeljak će Brazilac biti zvanično predstavljen, dok će u utorak imati prvi trening. Ekipa Barselone u subotu kreće u SAD na veliku turneju, gde će izmedju ostalih igrati protiv nesudjenog Ronaldinjovog kluba, Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve