Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.07.2003.

14:37

Tim Hauard potpisao za Mančester Junajted

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mančester Junajted je konačno kompletirao dovođenje novog golmana, koje je najavljivano još od kada je Bartez u dvomeču protiv Real Madrida bio više posmatrač nego čuvar mreže. Dosadašnji član Metrostarsa i golman američke reprezentacije na Kupu konfederacija, Tim Hauard, potpisao je 4-godišnji ugovor sa klubom sa Old Traforda.

Metrostarsi, član američke MLS lige iz Nju Jorka i Nju Džersija, dobiće milion i po dolara. U zavisnosti od Hauardovih nastupa u novom klubu, MLS liga, koja je vlasnik prava na sve igrače, dobiće do 2,5 miliona dolara.

Istovremeno, šampion Premijer lige nastavlja pregovore oko Ronaldinja, ali u priču su sada ubačena još dva igrača. Po nekim informacijama, Junajted je Betisu ponudio 17 miliona evra i Dijega Forlana za španskog reprezentativca Hoakina, dok je istovremeno direktor Piter Kenjon pregovarao sa brazilskim Atletiko Paranaenseom, oko dovođenja Klebersona.

Junajted je navodno ponudio 11 miliona funti (17 miliona evra) za reprezentativca Brazila, standardnog na SP 2002. Klebersona su od početka godine pokušavali da dovedu Lids i Njukasl, ali je mančesterski tim sada, po svemu sudeći, favorit u trci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve