Nova vest
Fudbal

Petak, 04.07.2003.

21:36

Radomir Đalović: 'Želim da igram za Hrvatsku!'

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Radomir Đalović, fudbaler Zagreba, nekadašnji igrač Crvene zvezde i Železnika našao se u centru pažnje hrvatske sportske javnosti izjavom da želi da igra za reprezentaciju te države. Đalović, koji je trenutno 'na arbitraži' jer mu Zagreb duguje 15.000 evra, izjavio je da bi ga iz FSSCG sifgurno zvali da ne igra u Zagrebu. Ako ga već ne zovu iz Srbije i Crne Gore, on želi da igra za Hrvatsku:

'Bila bi mi velika čast nastupati za Hrvatsku. Razume se da obožavam svoje Bijelo Polje i Crnu Goru, ali ovde sam u sportskom smislu postao neko. Za Zagreb me vežu samo prijatni utisci' - izjavio je Đalović.

Pored Đalovića još jedan igrač koji je u Hrvatsku došao kao stranac, Brazilac Eduardo Da Silva, član zagrebačkog Dinama najavio je iste ambicije, a selektor hrvatske reprezentacije Oto Barić i selektor mladog tima Martin Novoselac kažu da su veoma zainteresovani za ta dva igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve