Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2003.

18:24

Premijer liga: Živković u Portsmutu

Izvor: AFP, BBC

Autor:AFP, BBC

Default images

Hrvatski reprezentativac Boris Živković novi je član engleskog Portsmuta. Sada već bivši defanzivac Bajera iz Leverkuzena prešao je u Englesku bez obeštećenja i u naredne tri godine igraće za novog učesnika Premijer lige.

27-godišnji Živković igrao je u Bundesligi proteklih 6 godina, dok je 2002. godine kao član Bajera, nastupao u finalu lige šampiona, koje je nemačka ekipa izgubila od madridskog Reala.

Portsmut su već pojačali reprezentativac Srbije i Crne Gore Dejan Stefanović (Vitese), kao i Čeh Patrik Berger (Liverpul).

Sa druge strane, najavljivani dolazak Tedija Šeringema, koji nije produžio ugovor sa Totenhemom, doveden je u pitanje. Iako je klub nedavno saopštio da je dogovoren dolazak Šeringema, agent bivšeg napadača Milvola, Mančester Junajteda i Totenhema izjavio je da on još uvek razmatra ponude ostalih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve