Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.06.2003.

22:32

Priprememe za novu sezonu Partizan počinje 19.juna

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion Srbije i Crne Gore u fudbalu, beogradski Partizan počinje pripreme za narednu sezonu 19. juna u okviru koje će igrati na nekoliko turnira, a planirana je i prijateljska utakmica sa Borusijom iz Menhengladbaha 19. jula, objavljeno je na sajtu kluba.

Prozivka igrača zakazana je za 19. jun u 17 sati u Sportskom centru u Zemunu.

Prvih dana prvotimci Partizana treniraće u Sportskom centru u Zemunu, a 22. juna odlaze na Taru gde se ostaju  sedam dana, uz dve prijateljske utakmice sa slabijim protivnicima.

Drugi deo priprema Partizan će održati u Švajcarskoj od 5. jula, a baza će biti mesto Vegis blizu Lucerna.

U Švajcarskoj crno-beli će odigrati više utakmica, a prva od njih je predvidjena sa lokalnim klubom Basgeral 6. jula.

Od 8. jula Partizan će učestvovati na turniru u Bazelu, na kojem će igrati i Grashopers, nemački Kajzerslautern i turski Bešiktaš.

Sredinom jula Partizan će igrati na još jednom turniru blizu baze u Vegisu, na kojem će učestvovati i Lucern, Krijens i Bohum.

Pred povratak u Beograd, 19. jula Partizan će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu i to protiv nemačkog prvoligaša Borusije iz Menhengladbaha, a sledećeg dana je povratak u Beograd. Prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan igra 30. jula. Protivnik će biti poznat posle žreba u Nionu koji će biti održan 20. juna u 12 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve