Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.06.2003.

11:51

Ronaldinjo u Mančester Junajtedu!

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako javljaju britanski mediji, Brazilac Ronaldinjo nalazi se na nekoliko dana od prelaska iz Pari Sen Žermena u Mančester Junajted.

Ovaj transfer najavljivan je još od prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, na kojem je Ronaldinjo igrao odlično. U sredu je na pregovorima u Parizu bio izvršni direktor kluba sa Old Traforda Piter Kenjon. Predstavnici pariskog kluba saopštili su da su šanse da Ronaldinjo pređe u Junajted «oko 99%».

Prvak Engleske platiće francuskom klubu 9 miliona funti, a Ronaldinjo će zarađivati 64.000 funti nedeljno (prilično manje nego Bekam i Kin). Brazilac je otputovao u svoju zemlju, gde sa porodicom raspravlja o transferu, a dao je okvirnu potvrdu sporazuma.

Dolazak Ronaldinja pojačaće spekulacije o odlasku Dejvida Bekama iz kluba. Dan pre puta u Pariz Kenjon je objavio da su otpočeli pregovori sa Barselonom, kao i da je suma o kojoj se radi 30 miliona funti. Očekuje se da bi se u trku za kapitenom engleske reprezentacije mogli uključiti Real, Inter i Milan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve