Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2003.

21:38

UO FK Crvena zvezda:Novi trener do kraja nedelje

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda večeras je usvojio ostavku Zorana Filipovića, a predsednik kluba Dragan Džajić do kraja nedelje treba da saopšti uži spisak kandidata za novog trenera. Beogradski mediji kao najveće kandidate spominju bivše trenere kluba,Slavoljuba Muslina i Milorada Kosanovića.

Upravni odbor je ocenio da je "Crvena zvezda ove sezone uspela da afirmiše veliki broj mladih igrača, ali da to nije uspela rezultatski da kruniše". Na sednici Upravnog odbora bilo je reči i o sastavu tima za narednu sezonu kao i organizacionim promenama u rukovodjenju kluba.

Kao moguća pojačanja Zvezde u narednoj sezoni takodje prema natpisima u beogradskoj štampi, spominju se Vasković iz Sartida, Gluščević iz Mogrena, Mladenović iz Obilića…Takodje se najavljuje odlazak Ivana Gvozdenovića i Mihajla Pjanovića kojima ovog leta ističe ugovor sa našim najtrofejnijim klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve