Nova vest
Fudbal

Petak, 30.05.2003.

00:09

Hoze Mari ponovo u Milanu

Izvor: B92, UEFA

Autor:B92, UEFA

Default images

Napadač Atletiko Madrida Hoze Mari vratiće se naredne sezone u Milano, pošto je uprava madridske ekipe odlučila da ne kupuje povremenog reprezentativca Španije.

Znao sam da će se ovo desiti i da ću na kraju ponovo završiti u Milanu”, rekao je 24-godišnji Španac.

HozeMari je prešao u Milan 1999. godine, upravo iz Atletika, ali nije uspeo da izbori mesto u prvom timu italijanske ekipe tako da se početkom ove sezone vratio u Madrid kao pozajmljen igrač. Od povratka u Atletiko pružao je solidne partije, koje su mu obezbedile poziv u reprezentaciju.

Medjutim, s obzirom na tešku finansijsku situaciju ekipe iz Madrida neće moći da ga zadrži, odnosno otkupi njegov ugovor.

Ovo je bilo pozitivno iskustvo za mene. Odigrao sam mnogo utakmica i ukoliko budem dobio priliku da se vratim u Madrid iskoristiću je”, rekao je Španac. Sa druge strane, finansijske probleme Atletika (oko 36 miliona evra dugova) preuzeće Enrike Kareko, koji će na poziciji predsednika kluba zameniti legendarnog Hesusa Hila. Hil će, medjutim, ostati većinski vlasnik kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve