Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.05.2003.

11:24

Bekamov spot za manje nereda na engleskim stadionima

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najveća zvezda engleskog fudbala Dejvid Bekam pojaviće se u TV spotu kojim će apelovati na navijače da promene svoje ponašanje, kako bi Engleska popravila utisak i imidž nakon velikih nereda koji su se dogodili tokom utakmice Engleska – Turska na stadionu u Sanderlendu u aprilu ove godine.

 Kako je najavljeno spot koji će se “vrteti” na svim važnijim TV stanicama na ostvru (BBC, Sky, ITV) po prvi put će biti prikazan na svim stanicama,pred početak prijateljske utakmice izmedju Engleske i SCG koja se narednog utorka igra u Lesteru:

” Neredi kao u Sanderlendu ne smeju da nam se ponovo. Ukoliko se to dogodi, izbaciće nas sa EP. Moramo da budemo pažljivi sa proslavljanjem golova. Ne verujem da su igrači odgovorni za nerede, ali treba da umanjimo uticaj na publiku. Golove treba da proslavljamo na sredini terena, umesto što trčimo ka korner zastavicama, ili čak na tribine” rekao je Bekam povodom snimanja spota, koji bi trebalo ( ljudi u fudbalskoj federaciji su uvereni u to) da umanji rizik od incidenata na stadionima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve