Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2003.

11:39

O Liri želi drugu priliku u Lidsu

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Bivši menadžer Lidsa Dejvid O Liri, izjavio je da bi ponovo veoma rado seo na klupu tima iz Jorkšira. O Liri se tako preporučio čelnim ljudima Lidsa, koji trenutno pored briga sa ogromnim dugovima imaju i dilemu oko imenovanja novog trenera. Privremeni ( ispostavilo se spasilac) trener Piter Rid je medju kandidatimi za posao na duže staze, a tu su i menadžeri Notinhem Foresta i Lestera Pol Hart i Miki Adams. U najsmelijim nagadjanjima spominje se i ime trenera Seltika, Martina O Nila, ali je već sada mala verovatnoća da bi se O Nil prihvatio riskantnog posla.

Iako je medju navijačima i dalje veoma omiljen zbog odličnih rezultata, mnogi smatraju da je upravo O Liri uveo klub u velike gubitke:

"Za 4 godine mi smo zaista potrošili 90 miliona funti, ali smo zaradili preko 70. Stadion je bio pun, kupovali smo dobre igrače koji su prodati za veliki novac. U mojoj računici brojke se baš i ne slažu sa onim iz uprave. Medjutim, ukoliko bi mi se ukazala prilika da ponovo vodim Lids – prihvatio bih bez oklevanja» rekao je O Liri koji je nakon odlaska sa «Elanda» dobio 2 miliona funti kompenzacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve