Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.05.2003.

02:21

Klajvert neće u Mančester Junajted?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedan od najboljih fudbalera Barselone, holandski reprezentativac Patrik Klajvert još jednom je demantovao informacije da je u pregovorima sa Mančester Junajtedom i izrazio želju da ostane na Kamp Nou.

Klajvert je najavio razgovor sa vodećim ljudima FK Barselona:

"Razgovori su zakazani za 15. maj, videćemo šta će se dogoditi. Ne znam da su se iz Mančester Junajteda interesovali za mene. Takve priče su uvek aktuelne pred kraj sezone."

Iako je igrao u promenljivoj formi, a rezultati Barselone nisu bili u skladu sa velikim ambicijama kluba, Klajvert je zadovoljan tretmanom u Kataloniji:

"Stalno govorim da želim da ostanem u Barseloni i to mogu samo da ponovim i sada."

Klajvertov ugovor sa Barselonom je na snazi do 2005. godine, ali, naravno, postoji mogućnost da ga Barselona pusti uz obeštećenje ovog leta. Klajvert je dobro odigrao protiv Rajo Valjekana u nedelju, ali mu je jedan deo navijača zviždao na toj utakmici.

"Ljudi koji dođu na stadion imaju pravo da rade šta hoće. Ima i onih koji me podržavaju i razumeju moju želju da postižem golove i asistiram", kaže Klajvert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve