Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2003.

12:22

Bekam odigrao poslednju utakmicu na "Old Trafordu" ?

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Najveća zvezda Mančestera, Dejvid Bekam odigrao je protiv Čarltona poslednju utakmicu na travi Old Traforda u crvenom dresu – tvrde dobro obavešteni mediji na ostrvu.

Iako je Mančester porazom Arsenala osigurao 8.titulu u poslednjih 11 godina, mediji se u ponedeljak više bave sudbinom Bekama, za koga se tvrdi da nije uspevao da sakrije emocije tokom, i posle subotnje utakmice.

Kao skoro siguran znak da se nešto dešava, mediji navode pozdrav sa saigračima u svlačionici i šetnju nakon utakmice po terenu Old Traforda .Engleski reprezentativac je pošto su se tribine ispraznile, izašao na teren sa sinom Bruklinom i na njemu proveo pola sata igrajući mali fudbal.

Prošle nedelje Real je izdao zvanično saopštenje u kome se navodi da klub nema nameru da dovodi Bekama, ali su sa druge strane, mediji željni senzacija ovaj potez Reala naveli kao nekakvu vrstu džentlmenskog sporazuma sa Mančesterom,u kome Perez i Valdano nisu hteli da unose nemir na Old Traford pre završetka šampionske trke. Minule sezone pokazale su da negativan odgovor na ponudu velikog Reala ne postoji.Mančester je dobio novu titulu, ali da li je i definitivno ostao bez prve zvezde tima ?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve