Nova vest
Fudbal

Petak, 31.01.2003.

18:23

Lalatović potpisao za Šahtjor, došao Žigić

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Bivši kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Nenad Lalatović potpisao je sinoć trogodišnji ugovor sa šampionom Ukrajine, ekipom Šahtjora iz Donjecka.

Lalatović je, u proteklih nekoliko dana, pregovarao sa ekipama belgijskog Briža, turskog Galatasaraja i nemačkog Leverkuzena, ali je ipak prihvatio ponudu Šahtjora, za koju mediji navode da je bila "najprimamljivija". Novi član Šahtjora priključiće se u ponedeljak pripremama ukrajinske ekipe na Jalti.

Finansijski i drugi detalji Lalatovićevog ugovora sa Šahtjorom nisu objavljenji.

Nakon odlaska Lalatovića, juče je četvorogodišnju ugovor sa Zvezdom potpisao dvadesetogodišnji napadač, visok 202 centimetra, Nikola Žigić.

Žigić je ranije nastupao za AIK iz Bačke Topole, Mornara iz Bara, a prošle jeseni četiri meseca trenirao sa francuskim Sent Etjenom koji mu nije ponudio ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve