Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.11.2002.

13:52

Inter zainteresovan za Gigsa i Smita

Izvor: BBC

Autor:BBC

Default images

Milanski Inter spreman je da izdvoji 40 miliona funti za fudbalera Mančester Junajteda Rajan Gigsa i napadača Lidsa Alana Smita. Predsednik Masimo Morati želi da pojača ekipu pred nova iskušenja u Seriji A i Ligi šampiona, gde ekipa Intera za sada beleži prilično dobre rezultate.

Inter je trenutno na drugoj poziciji italijanskog prvenstva, dok su u Ligi šampiona, uz malo više problema, došli do plasmana u drugu fazu takmičenja, gde će igrati u grupi A protiv Barselone, Bajera i Njukasla. Italijani su spremni da izdvoje 20 miliona za otkup Gigsovog ugovora, plus 16 miliona za četvorogodišnji ugovor sa reprezentativcem Velsa.

Skauti Intera bili su u Firenci, gde su posmatrali australijskog reprezentativca Harija Kjuela, ali su takodje bili impresionirani partijom koju je pružio Alan Smit (postigao 4 gola) u duelu Lidsa sa izraelskim Hapoelom. Pored Intera za reprezentativca engleske zainteresovan je i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve