Nova vest
Fudbal

Subota, 16.11.2002.

17:00

Najava 15. kola francuskog prvenstva

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle neuspeha francuskih klubova u Ligi šampiona (sva tri kluba iz zemlje Gala završila na trećim mestima u svojim grupama, pa se sele u Kup UEFA) slede mečevi 15. kola L’ Šampionata. Tri meča privlače posebnu pažnju. Kolo otvara popodnevni duel Oksera i Nice, dva kluba iz samog vrha tabele. Među sedam večernjih mečeva najinteresantnijih je duel u Lionu, gde šampion dočekuje Bordo. Žirondinci su u utorak izbacili iz Kupa UEFA novog prvaka Švedske, Djurgorden, i sigurno su u mnogo boljoj psihičkoj situaciji, nego domaćin, koji nije uspeo da zabeleži neophodnu pobedu na drugom kraju Skandinavije.

Poslednji meč 15. kola igra se na Feliks Boleru, gde Lans dočekuje Pari Sen Žermen. Ovo je svakako najatraktivniji meč kola, a pošto se igra na najvrelijem stadionu u Francuskoj, spektakl neće izostati.

Evo svih parova:

Subota, 20:00

Okser - Nica (17.30)
Olimpik Lion - Bordo
Bastija - Gengan
Olimpik Marsej - Troa
Nant - Strazbur
Ren – L’Avr
Sedan - Lil
Sošo - Monpelje

Nedelja, 20:45

Lens - PSŽ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve