Nova vest
Fudbal

Subota, 16.11.2002.

16:16

Italijanska štampa: Lacio odoleo paklu Marakane

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lacio je prošao Crvenu zvezdu i plasirao se u treće kolo Kupa Uefa, ali nije bilo lako odoleti paklenom ambijentu na stadionu Marakana u Beogradu, ocenio je u petak italijanski list La Gazeta delo Sport.

List podseća na prvih deset minuta utakmice, tokom kojih je Crvena zvezda potpuno nadigrala Lacio, nazvavši ih "paklenim".

"Početak Zvezde je bio impresivan i bilo je to deset minuta pakla za igrače Lacija", piše list, koji hvali igru Ivana Mladenovića na sredini terena, kao i brzinu Dragana Mrđe i Branka Boškovića pri ubacivanju u napad.

La Gazeta delo Sport podseća i na stativu Boškovića u desetom minutu. List hvali Zvezdinu igru u prvom poluvremenu, koje je završeno bez golova.

Lacio je u drugom poluvremenu uspostavio ravnotežu, po oceni lista zbog umora igrača Crvene zvezde, kao i zbog ulaska u igru agentinske zvezde Klaudija Lopeza.

List opisuje i golove koje su sredinom drugog poluvremena postigli Bošković i Kjeza, i konstatuje da je Lacio na kraju ipak mirno završio utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve