Nova vest
Fudbal

Petak, 04.10.2002.

19:41

Fudbaleri Čelsija prihvataju krivicu za ispadanje

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Čelsija izvinili su se danas svojim navijačima zbog iznenadjujuće eliminacije od norveškog Vikinga u prvom kolu Kupa UEFA.

"Veoma sam razočaran. Ne znam šta da kažem, žao mi je navijača koji su putovali u Norvešku da bi videli očajnu predstavu svog kluba i najiskrenije im se izvinjavam", rekao je za zvanični internet sajt zapadnolondonskog kluba italijanski internacionalac Đanfranko Zola.

Čelsi je juče u revanš susretu prvog kola poražen od Vikinga 4:2, a pošto je pre dve nedelje na svom terenu pobedio samo 2:1 eliminisan je iz daljeg takmičenja.

Trener Čelsija, Italijan Klaudio Ranijeri rekao je britanskom listu "Ivning Standard" da mu nije jasno kako je njegov tim uspeo da primi četiri gola.

"Dominirali smo terenom, stvarali šanse, ali smo u odbrani pravili katastrofalne greške i praktično poklonili četiri gola Vikingu. Veoma sam razočaran i kao menadžer preuzimam punu odgovornost", kazao je Ranijeri.

Čelsi je u Norveškoj igrao bez povređenog kapitena Marsela Desaija, a par centralnih defanzivaca činili su tinejdžeri Džon Teri i Robert Hat, što može delimično da objasni lošu igru odbrane londonske ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve