Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.09.2002.

09:16

Mlade reprezentacije: Engleska - Jugoslavija 1:1

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mlade reprezentacije Jugoslavije i Engleske igrale su nereseno 1:1 u prijateljskom mecu koji je u petak odigran u Boltonu.

Golove su postigli Danko Lazovic za Jugoslaviju u 41.minutu, dok je izjednacenje domacinu doneo Son Rajt Filips u 80.minutu. Plavi su poceli dobro, a prvu priliku propustio je Vidic u 6.minutu , ali je njegov udarac glavom odbranio Kris Kirklend.

Plavi su do gola dosli nakon greske Frensisa Dzefersa, a kiks je iskoristio Danko Lazovic i ostrim udarcem izvan 16 metara savladao Kirklenda. Trener Vladimir Petrovic promenio je golmane na poluvremenu, i umesto Vukasina Poleksica, gol je u drugom delu cuvao Disljenkovic. On do 80.minuta i nije imao mnogo posla, sto govori o dobroj igri Jugoslovena, ali je rezervista Filips uspeo prizemnim udarcem u 80.minutu da donese iyjednacenje ekipi Dejvida Plata.
Mec na Ribok stadionu pratilo je 10 hiljada gledalaca.

Engleska: Kirkland, Samuel (Parnaby 78), Konchesky (Lescott 89), Jenas, Bramble, Barry, Pennant (Wright-Phillips 60), Carrick, Jeffers, Defoe (Ameobi 60), Prutton (Etherington 73).

Nisu ulazili u igru : Clark, Howarth, Crouch, Piper, O'Neil, Evans, Taylor.

Jugoslavija: Poleksic (Disljenkovic 45), Nastic, Mijailovic (Joksimovic 62), Lover, Vidic, Jokic (Pekovic 89), Lazovic (Vujosevic 78), Novkovic, Delibasic (Jovanovic 78), Novakovic (Bakovic 45), Matic (Kekezovic 62).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve