Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2002.

19:16

Pretucen funkcioner FS Grcke

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Visoki zvanicnik Grcke fudbalske federacije (EPO) Aris Statopulos uspesno se oporavlja u bolnici od povreda, koje su mu nanela dva neidentifikovana napadaca, prenela je danas grcka stampa.

Kako se navodi u izvestajima, Statopulosa, koji je predsednik komisije za fer-plej, na ulazu u prostorije fudbalskog saveza u utorak su napale dve osobe i pretukle ga gvozdenim sipkama.

"Statopulos se dobro oporavlja i sutra bi trebalo da bude otpusten iz bolnice. Doktori kazu da su mu slomljena tri rebra i da ima modrice po licu i ostalim delovima tela", rekao je portparol EPO Kristos Ifantis.

On je kazao da policija za sada jos uvek nije identifikovala pocinioce.

Predsednik EPO Vasilis Gagacis rekao je novinarima da je napad povezan sa fudbalom, ali nije obrazlozio te svoje tvrdnje i dodao da ce ovaj i slicni incidenti naterati zvanicnike saveza da unajmje telohranitelje.

Slican incident se dogodio i prosle godine kada je povredjen potpredsednik Fudbalskog saveza Grcke Tanasis Papajanis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve