Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2002.

14:05

Robi KIn sve blizi Totenhemu

Izvor: B92, Soccernet

Autor:B92, Soccernet

Default images

Menadezr Totenhema Glen Hodl dobio je 24 casa da realizuje transfer Robija kIna. Kako prenos mediji na ostrvu, menadzer Lidsa Teri Venejbls je odlucio da pusti 22-godisnjeg reprzentativca Irske, koji je nezadovoljan svojim statusom u Lidsu. Podsetimo, Kin je dosao na "Eland Roud " za 12 miliona funti, a predsednik Ridsdejl je spreman da ga proda »sparsima« za 5 miliona funti, sto je za 3 miliona manje od ponude Sanderlenda koju je odbio igrac.

Sa druge strane, Venejbls u medjuvremenu zeli da pronadje potencijalno pojacanje za klub, a najzainteresovaniji je za Australijanca Breta Emertona i Darena Andertona. Medjutim, Glen Hodl je saopstio da ne zeli da se odrekne Darena Andertona, iako bi mozda razmena bila najlakse resenje za oba kluba.

Predsednik Lidsa saopstio je da ovaj transfer mora da se obavi do cetvrtka popodne, ili Kin ostaje u klubu bez obzira na nezadovoljstvo. Podsetimo, poslednji rok za angazovanje igraca u Engleskoj je 31.avgust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve