Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2002.

10:58

Ronaldo (sada) ostaje u Interu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilska fudbalska zvezda Ronaldo definitivno ostaje u Interu i naredne sezone, izjavio je u utorak uvece predsednik milanskog tima Masimo Morati nakon kvalifikacionog meca za Ligu sampiona, koju je slavni Brazilac propustio zbog nedoumica oko njegovog transfera.

"Sada je sasvim jasno da ce Ronaldo ostati u Interu i sledece sezone. Bar ce on biti srecan s tim resenjem", rekao je Morati nakon revans sureta treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona protiv Sportinga iz Lisabona, koju je njegov tim resio u svoju korist sa 2:0.

Ronaldo, koji je navodno izrazio zelju da napusti Italiju zbog losih odnosa sa trenerom Intera, Argentincem Ektorom Kuperom, nije posmatrao mec na stadionu, vec je bio kod kuce.

Brazilski reprezentativac se u subotu vratio iz Spanije, nakon neuspesnih pregovora o prelasku u madridski Real, o cemu su mediji mnogo spekulisali u poslednje vreme.

Morati je negirao poslednje glasine, rekavsi da Inter vise ne pregovara o transferu Ronalda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve