Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2002.

13:38

Albertini i Hoze Mari u Atletiku iz Madrida

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Milana, italijanski reprezentativac Demetrio Albertini i Spanac Hose Mari, presli su u Atletiko iz Madrida na pozajmicu od godinu dana, saopstio je danas italijanski klub.

Kako se navodi na zvanicnom internet sajtu Milana "sve zainteresovane strane su postigle dogovor i jos jedino je preostalo da se parafiraju ugovori".

Hose Mari se vrava u klub gde je blistavim partijama stekao punu igracku afirmaciju, pre dolaska na San Siro 1999. godine, gde u protekle tri sezone nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca iako je po dolasku za njega izdvojeno preko 40 miliona maraka.

Demetrio Albertini (30), koji je propustio upravo zavrseno Svetsko prvenstvo zbog povrede, ima jos tri godine do isteka ugovora sa Milanezima .Atletiko iz Madrida proslu sezonu zavrsio je na prvom mestu spanske druge lige i u narednu sezonu u Primeri ulazi sa velikim ambicijama, a kontraverzni predsednik kluba Hezus Hil najavio je veliki broj kvalitetnih pojacanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve