Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2002.

10:27

Za igranje u 1.ligi - 150 .000 eura

Izvor: B92, Glas javnosti

Autor:B92, Glas javnosti

Default images

Svi prvoligaski klubovi duzni su da u Zajednicu prvoligasa, pred pocetak iduceg prvenstva dostave akceptni nalog u iznosu od 150.000 evra, kao garanciju za nesmetano ucesce u takmicenju, jedna je od odluka UO Zajednice prvoligasa koja su donesene na sednici odrzanoj u Vukovoj zaduzbini u cetvrtak. Klubu koji polovinom prolecnjeg dela sampionata, eventualno istupi iz lige, brisu se svi postignuti rezultati, a svi naredni mecevi registruju rezultatom 3:0 i selidbom u dve lige nizi ili najnizi rang takmicenja. Novi-stari clan 1.lige, budvanski Mogren, dobio je rok do 1. avgusta kako bi izvrsio neophodnu rekonstrukciju stadiona ili pronasao neki drugi stadion gde ce biti domacin.

Clanovi UO, njih 13, koliko ih je juce bilo, usvojili su cetiri pravilnika: 1. Pravilnik o takmicenju, disciplini, registraciji i fer-pleju. Ubuduce igraci profesionalci, ugovore sa klubovima moci ce da sklapaju striktno za vreme prelaznog roka. Predstavnici Zajednice odrzali su sastanak sa odgovornim ljudima iz MUP, na temu placanja troskova angazovanja policije za vreme utakmica. Kako stavovi nisu usaglaseni dogovoren je jos jedan sastanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve