Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2002.

10:21

Morati:Ronaldo ostaje u Interu !

Izvor: B92, www.dailysoccer.com

Autor:B92, www.dailysoccer.com

Default images

Predsednik italijanskog Intera Masimo Morati izjavio je povodom interesovanja madridskog Reala za brazilca Ronalda, da najbolji strelac svetskog prvenstva nije za prodaju.

"Ronaldo tek treba da donese titulu Interu, i zato ostaje u nasem klubu. U to sam siguran ne 100, vec 101 posto" rekao je Morati.

Podsetimo, po zavrsetku 17.Mondijala ponovo su se pojavile glasine da je predsednik Reala Florentino Perez zainteresovan za dovodjenje "probudjenog" i oporavljenog Brazilca.

Veliku ulogu u celoj prici ima i Roberto Karlos koji je navodno i prelomio Pereza da udje u trku za Ronaldom. Sa druge strane, Ronaldu sledece godine istice ugovor sa milanskim klubom, u kome je vise paznje privlacio cestim povredama nego dobrim igrama. Ostaje pitanje - da li ce Inter prodati Brazilca na vreme i zaraditi veliki novac, ili ce pokusati da potpise novi ugovor sa njim do kraja 2007.godine.

Cena koju neki klub mora da izdvoji za kupovinu najboljeg strelca upravo zavrsenog Svetskog prvenstva iznosi 78 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve