Nova vest
Fudbal

Petak, 05.07.2002.

10:21

Lemer: Ne osecam se krivim i ne razmisljam o ostavci...

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Roze Lemer nece podneti ostavku na mesto selektora francuske reprezentacije, uprkos katastrofalnom neuspehu na nedavno zavrsenom Svetskom fudbalskom prvenstvu, izjavio je direktor reprezentacije Anri Emil.

Emil je francuskom radiju RTL rekao da se Lemer ne oseca krivim za eliminaciju Francuza posle prve faze takmičenja, u kojoj njegov tim nije uspeo da zabeleži ni jednu pobedu, niti da postigne i jedan gol.

Lemer ce prihvatiti odluku Francuskog fudbalskog saveza, kazao je Emil. "Jedno je sigurno - on nece podneti ostavku. On ceka odluku funkcionera, koji ce ili potvrditi da on ostaje selektor ili ce ga razresiti."

Emil, koji je Lemerov blizak prijatelj, naveo je da francuski selektor smatra da je na direktorima da odluce o njegovoj budućnosti na toj funkciji.

"Roze radi za instituciju, a u ovom slucaju to je savez, koji je njemu poverio sudbinu francuskog tima. Zbog toga, on veruje da ukoliko institucija nije zadovoljna njegovim radom - ona treba to i da pokaze", izjavio je Emil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve