Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.01.2021.

21:35

Klop: Nismo bili na vrhuncu igre, ali Salah se vraća u formu

Fudbaleri Liverpula eliminisani su iz FA kupa pošto su u susretu četvrtog kola izgubili u derbiju od Mančester junajteda sa 3:2 (1:1).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop: Nismo bili na vrhuncu igre, ali Salah se vraća u formu
Foto: EPA-EFE/Phil Noble

Bio je to drugi meč dva tima u nedelju dana i prvak Engleske ponovo nije uspeo da savlada tim Olea Gunara Solskjera.

Ovog puta su igrali na "Old Trafordu", poveli su golom Salaha u 18. minutu, ali nisu ispunili cilj.

"Bilo je mnogo dobrih stvari, ali i grešaka kod primljenih golova. Ako želite pobedu na ovom terenu, morate biti na vrhuncu, a mi nismo bili. Kod prvog gola nije bilo zaštite, možda smo previše želeli pobedu. Ovakve stvari ne bi smele da nam se događaju. Imali smo previše grešaka na prijemu lopte", kaže Klop.

Nemački stručnjak kaže da je bilo i dobrih momenata, sigurno ga je obradovalo buđenje golgetera Mohameda Salaha, strelca oba gola za tim sa "Enfilda".

"Možemo da se okrenemo i dobrim stvarima, učimo iz svake utakmice. Dobro je za Salaha, za njegovo samopouzdanje. Bila je to teška utakmica, želeli smo prilaz, ali to nije bilo dovoljno. Video sam da je momcima zaista bilo stalo da urade nešto. Imali smo problem kod kontri Junajteda, ali sve u svemu, bilo je dosta pozitivnog", zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve