Nova vest
Fudbal

Petak, 22.02.2008.

14:47

FSS: U nedelju hitna sednica

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji trenutno obavlja funkcije predsednika tog tela, sazvao je za nedelju sednicu Odbora za hitna pitanja i na nju pozvao predstavnike Zajednice supreligaša. "Odbor će biti proširen predstavnicima Zajednice, sudijske organizacije i predsednikom Crvene zvezde. Pričaćemo o aktuelnim pitanjima vezanim za početak prvenstva 1. marta", rekao je Karadžić agenciji Beta.

Zajednica je ranije iznela nekoliko zahteva, među kojima je bio i sazivanje sednice Odbora za hitna pitanja, a Karadžić je odmah ispunio taj zahtev.

"Ma, naravno, mi smo svi na istom zadatku i svi želimo da prvenstvo počne. Treba da razgovaramo kao ljudi u duhu tolerancije i razumevanja argumenata. Početak prvenstva je prvo pitanje, videćemo ima li još nečega", objasnio je Karadžić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić trenutno se, prema sopstvenom priznanju, nalazi u SAD i ne zna kada će se vratiti u zemlju. On je ovlastio Karadžića da obavlja njegove funkcije.

Posle nekoliko hapšenja u srpskom fudbalu zaoštrila se situacija među funkcionerima u ovom sportu, a u određenom trenutku došlo je do pitanja da li će se prvenstvo nastaviti.

Sednica Odbora za hitna pitanja počinje u nedelju u 11 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve