Nova vest
Fudbal

Petak, 10.09.2010.

19:35

EPS sponzor FK Partizan

Fudbalski klub Partizan potpisao je sponzorski ugovor sa Elektroprivredom Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako B92 nezvanično saznaje, ugovor je potpisan na gosinu dana a informacija o vrednosti nema.

Prethodnih dana u beogradskim medijima se pojavila informacija da je vrednost oko 800 hiljada evra. Predsednik Partizana Dragan Đurić je tim povodom na zvaničnom sajtu kluba izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

„Plasman FK Partizan u Ligu šampiona predstavlja ogroman uspeh našeg kluba na koji smo, zajedno sa celom Srbijom, veoma ponosni. To je rezultat zajedničkog napora igrača i rukovodstva kluba da Srbiju i naš fudbal dostojno predstavimo u najvažnijem klupskom takmičenju u Evropi. Kao i svakom profesionalnom sportskom udruženju, na ovom putu neophodna nam je stabilna pomoć korporativnog sektora koji će prepoznati značaj i potencijal kluba i pružiti nam podršku kako tokom priprema, tako i tokom samog takmičenja.

Tog partnera našli smo u Elektroprivredi Srbije sa kojom smo potpisali ugovor kojim će nam ovo preduzeće pružiti podršku tokom takmičenja u Ligi šampiona, u sezoni 2010/2011.

U elitnom evropskom klupskom takmičenju, koje počinje ovog meseca, FK Partizan će imati jedinstven vizuelni izraz, u novim dresovima sa znakom JP EPS.

FK Partizan će, uz pomoć Elektroprivrede Srbije, tražiti strateškog partnera i među kompanijama u inostranstvu kako bi se obezbedila što jača podrška klubu u ostvarenju cilja, a to je što bolje prezentovanje srpskog sporta u Evropi.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve