Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.11.2011.

22:45

Petković: "Mihajlović - odmah!"

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković smatra da je Siniša Mihajlović najbolje rešenje za novog srpskog selektora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nemamo boljeg u ovom trenutku. Siniša je mlad, pametan, ima veliki potencijal. Znaju ga u celoj Evropi. Još ima fudbalera na kontinentu sa kojima je igrao, koji ga respektuju. Mora nacionalni tim da vodi stručnjak sa pedigreom, koji će biti simbol ekipe, kojeg znaju na celoj planeti gde god da se pojavi", izjavio je Ilija Petković za `Večernje novosti`.

Petković, koji je odveo reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine, smatra da nije potrebno da selektora izabere novo rukovodstvo tek na proleće 2012. godine.

"Ma šta ima da čekaju, kao da se posle neće zvati Siniša Mihajlović nego Pera Perić. Sutra da dođe neko novo rukovodstvo u FSS, mislite li da bi bili protiv Mihe? Samo ako on hoće, trebalo bi odmah da se s njim dogovore", zaključio je Ilija Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve