Nova vest
Fudbal 2

11.3.2024.

16:55

Poznato ko sudi Partizanu i Zvezdi u 25. kolu Superlige

Sudijska komisija FSS odedila je arbitre za utakmice Partizana i Crvene zvezde u 25, kolu Superlige Srbije.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dosta se prašine podiglo posle 172. večitog derbija, koji je sudija Pavle Ilić.

Iz jednog i drugog tabore su stizale primedbe na račun suđenja, zbog mnogo situacija na utakmici koja se igrala na stadionu Rajko Mitić.

Sada će Partizanu na utakmici koju na svom stadionu igra protiv Napretka, suditi Nikola Radaković, kome će to biti prvi put da će deliti pravdu na utakmici u kojoj igraju crno-beli. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Dragan Peranović, a četvrti sudija je Predrag Janjuš, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković i Miloš Karadžić.

Sa druge strane ekipi Crvene zvezde će na meču protiv Radničkog iz Niša suditi Marko Ivković. On je skoro delio pravdu na utakmici crveno-belih i to u 22. kolu u kome je tim iz Ljutice Bogdana slavio na meču protiv Čukaričkog.

Njegovi pomoćnici na ovom meču će biti Marko Đuričić i Milorad Jovanović, a četvrti sudija je Nikola Đorđević. U VAR sobi će sedeti Danilo Nikolić i Nikola Đorović.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu