"Ovo je bio pakao, ali je ovo ekipa koja nikada ne odustaje"

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić je rekao da je ekipa kroz pakao u Ankari došla do titule šampiona Evrope.

Izvor: SV

Nedelja, 08.09.2019.

22:02

Foto: CEV

Srpske odbojkašice su savladale Tursku sa 3-2 u setovima u prepunoj dvorani u turskoj prestonici.

"Iskreno govoreći, verovatno da se igralo bilo gde mislim da bismo dobili utakmicu nekim drugim rezultatom. Ovo je bio pakao u kom nikada nismo igrali. Od prvog sudijskog zvižduka do poslednjeg poena je bila neverovatna atmosfera, bez ikakve komunikacije sa ekipom, nismo mogli da se čujemo...", rekao je Terzić.

On je istakao da je bilo teško igrati.

"I sami vidite šta se dešava, možemo da igramo dobro i da sa izgubljenih set ili dva osvojimo, možemo da igramo loše i opet da osvojimo... To je pokazatelj da je ovo prava ekipa koja zna šta hoće, koja nikada ne odustaje i koja će uvek ići na pobedu", dodao je Terzić.

Iako je u petom setu preokret donela Bjanka Buša nizom servisa pri rezultatu 9:6 za Tursku, selektor ističe da je trebalo osvojiti i tih šest poena, a i preostale do pobede.

"Definitivno je da je Bjanka pokazala u jednom izuzetno teškom trenutku da može da odradi posao na vrhunski način i da je ne interesuje to što je oko nje 15.000 navijača Turske
", istakao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: