- Komentari -
 1. Hajde da već ohladimo s tim dočecima. Svaka čast odbojkašicama i svim našim uspešnim sportistima ali te "hleba i igara" zabave nemaju više smisla. Kao da Beograd nije već i ovako dovoljno blokiran a i dovoljno se podilazilo najnižim porivima donjih slojeva društva. Samo plebejci i dolaze na te derneke a onda čitavoj ljigavštini doprinesu i primitivni i neobrazovani sportisti svojim nacionalnim i verskim izlivima strasti. Tvrdim da "Živela Srbija!", iza čega čvrsto stojim, može i bez svega toga.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cinco Duros, 8. septembar 2019 23:06)

  Posle ovakvog komentara izgleda da si ti primitivcina na kvadrat.
  (uzzaaassss, 9. septembar 2019 00:05)

  # Link komentara

 2. Bravo odbojkasice , sa željom da za sedam dana tu dočekujemo i košarkaše, sa istom medaljom.
  (Rade Piket, 8. septembar 2019 23:32)

  # Link komentara

 3. Hajde da već ohladimo s tim dočecima. Svaka čast odbojkašicama i svim našim uspešnim sportistima ali te "hleba i igara" zabave nemaju više smisla. Kao da Beograd nije već i ovako dovoljno blokiran a i dovoljno se podilazilo najnižim porivima donjih slojeva društva. Samo plebejci i dolaze na te derneke a onda čitavoj ljigavštini doprinesu i primitivni i neobrazovani sportisti svojim nacionalnim i verskim izlivima strasti. Tvrdim da "Živela Srbija!", iza čega čvrsto stojim, može i bez svega toga.
   (Cinco Duros, 8. septembar 2019 23:06)

  # Link komentara

 4. Sećam se dočeka pre dve godine. Vraćam se sa posla kroz Knez Miloša, odjednom neka pratnja i autobus u neke žene mašu kroz prozor. Ispred Skupštine ih dočeka samo rodbina i to ona najuža. Imate moj komentar bas na toj vesti. Bas je bilo tužno.
   (Adriano_Galliani, 8. septembar 2019 22:51)

  # Link komentara

 5. Било је много добрих дочека и треба поштовати традицију и доћи и подржати девојке. Чуј само два дочека добра, а шта је са дочеком Нолета после освајања првог места и дочека златних орлића?!
   (ацос, 8. septembar 2019 22:35)

  # Link komentara

 6. STVARNO BI BIO RED DA SVE DODJU I U BANJA LUKU, A NE SAMO TIJANA I BRANKICA!!!
   (beograd_moskva, 8. septembar 2019 22:26)

  # Link komentara

 7. svaka cast cure ...poslije cekamo kosarkase.. a na kraju godine Noleta.. dokaz da pare nisu sve u sportu ja bi im dao dozivotnu penziju za rad i trud i srecu koju nam donose u ova teska vremena..pozdrav iz Banja Luke?
   (ogi neutralista, 8. septembar 2019 22:25)

  # Link komentara

 8. Njima svaka cast ali ovi dočeci su postali transferi blama. Ne racunam samo doček kosarkasa 95 godine i 2002 nakon Indianapolisa kad su jedva prolazili pored ljudi sve od aerodroma
  (Igor, 8. septembar 2019 22:22)

  # Link komentara

 9. Ovog Udovicica kad vidim povraca mi se
   (defekt, 8. septembar 2019 22:17)

  # Link komentara