Nedelja, 25.08.2019.

15:36

Srbija na krilima Mihajlovićeve do druge pobede na Evrovoleju!

Odbojkašice Srbije ostvarile su drugu pobedu na Evropskom prvenstvu, pošto su posle četiri seta (16:25, 25:21, 25:20, 25:16) savladale selekciju Bugarske.

Izvor: PT

Srbija na krilima Mihajloviæeve do druge pobede na Evrovoleju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

broj jedan

pre 4 godine

@saša, nema ti komentar smisla.

Kome da dize onda, Tijana-Bileca (RS), Jelena B.- Olovo (FBiH), Brankica-Brcko(BD)...a ima ih još iz cijele Bosne. Glupost.
Toliko su dobre da trebamo svi biti sretni da se može ovako nešto okupiti na jednom mjestu i biti najbolje na svijetu.
Puna podrška svakoj od njih.

sasa73

pre 4 godine

"Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47) "

Pa i Brankica je iz RS. Znaci,Maja nema kome da dize lopte.Stvarno,kakav komentar....

uzzaaassss

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Gluplji komentar nisam procitao odavno.

White Power

pre 4 godine

Toliko mocna ekipa, da ni na 4:12 u prvom setu nisam imao dileme oko krajnjeg ishoda. Tim koji ima Maju, Brankicu i Tijanu nema cega da se plasi u Evropi. Barem ne bi smeo. Sa sve Terzicem na klupi.
Bugarke standardno neugodne, prvi set odigrale "u transu", uz sjajan blok i neverovatnu igru u polju. U drugom setu Brankica podesila nisanske sprave-i to je bilo TO. Nekako uvek u senci Boskoviceve, a jezivo dobra igracica. Uh, da nam je jedan takav primac u muskoj ekipi...
Boskovic danas prilicno losa. Vidi se da nije u top formi, da ne pruza svoj maksimum i da je to frustrira. Srecom, danas je Brankica preuzela na sebe realizaciju napada, ali dobro bi bilo da Tijana podigne nivo igre u nastavku takmicenja.
Elem, nedostaju poeni blokera, kako u napadu tako i u bloku. Ipak je par Rasic/Stevanovic neuporedivo mocniji od Veljkoviceve i Aleksic i u tom smislu Srbija definitivno nije u najjacem sastavu. Cak se cini da je Popoviceva korisnije resenje od Aleksic. Nekako je agresivnija i srcanija u napadu, a i servis joj je bolji.
Pusic danas stvarno sjajna, a i Blagojevic je odradila dobar posao. Mada bi protiv jace ekipe dobro doslo vise njenih poena iz napada, za ovo EP bi moglo da bude dovoljno
Ali, za zlato na OI-trebace i prvi par srednjaka i razigran drugi primac i Tijana u vrhunskoj formi.

Хаџи

pre 4 godine

Ал ће те да гутате ове речи кад дођу са медаљом.
Медаља било које боје овде је успех, битан је континуитет, али злато наравно треба да буде императив.

Бугарска има сјајну мушку и женску селекцију, и ова победа је сјајна... Идемо даље из групе са прве позиције.

Zagor

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Kakva glupost.

Razlog zbog koga jedino Tijani salje lose podignute lopte je zato sto Maja zna da jedino ona moze nesto da postigne sa takvim loptama. Srednjaci se nikad ne proigravaju takvim loptama (osim ako si lud), a Brankica, koliko god bila vrsni poenter, bi mogla da napravi poen od takve lopte 1 u 10 slucajeva (Tijana bi, u zavisnosti od forme, od 4 do 7). Svi ostali primaci (Blagojevic, Milenkovic, Busa) bi jedino mogli da se zakucaju u mrezu ili blok.

crveni horizonti

pre 4 godine

Jel iko pročitao danas Sportski Žurnal gdje Bata Atanasijević kaže da nisu po kvalitetu medju 5 reprezentacija Evrope. Al Bata nije znalac kao komentatori sa odbojke na b92. Uostalom, šta on zna i ko je taj tip uošte!?

Gagi

pre 4 godine

@sasa Tijana je KOREKTOR, tako da sama reč kaže da bi trebala da koriguje loše lopte, tj da izvlači nemoguće. Zato loše lopte idu na korektora. Maja i Tijana su u sjajnim odnosima.

sasa

pre 4 godine

@gagi Tijana jeste korektor i zna se cemu sluzi ali se takodje i zna da uvek najvise lopti ide ka toj poziciji. Veceras je Tijana bila uskracena za dosta lopti od strane Maje i ne samo veceras vec i na prethodnim utakmicama ( cini mi se da je bila svetska liga).
Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ljusi pišu takve gluposti ove bugarke su izuzetno jake protiv njih moze pasti svaka ekipa kao u muškom tako u zenskom bugari imaju odlične odbojkaše i odbojkašice ovakve utakmice su pomeni izuztno teške i zato je ta pobeda po meni dobila na značaju a imam utisak,da odbojkašice igraju sve bolje kao,da su tempirale formu odlična pobeda i čestitke,da vidim,ko moze dobiti bugarke sa 3-0 gotovo niko mozeš biti sretan ako jih uopšte dobiješ zadovoljan sam igrom naših devojaka igraju najbolje kad je najpotrebnije.

Bodibond

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee 
(flori, 25. avgust 2019 17:42) 

Valjda da se uda za tebe.
Milanova, Todorova, Paskova, Ognjenovicka udajte se za mene.

my way

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee
(flori, 25. avgust 2019 17:42)

Мораћеш да је отмеш Атанасијевићу :) Опасна снајка, пријем изванредан, а и напад одличан. Знају нас Бугарке, често играмо пријатељске мечеве са њима и сигурно немају тај осећај паралишуће треме што играју против светског и европског шампиона. Ми са друге стране тек почињемо свој пут, знамо да смо јачи, али треба радити на томе да се не понавља лош улазак у меч као у прве 2 утакмице. Такође, Бојана Миленковић треба да улази касније када утакмица крене својим током, не као стартер. Предуга је њена пауза била, нека лагано улази у ритам и уиграва се са Теодором Пушић на пријему и у пољу. Уласком Јелене Благојевић ту се направила разлика и још кад је прорадила Бранкица Бугаркама помоћи није било. Честитке нашим девојкама на победи! Идемо даље!
ПС Честитке и нашем бисеру Хени Куртагић на избору за најбољег блокера балканског првенства за кадеткиње до 17 година на којем је Србија играла са девојчицама до 15 година.

Sss

pre 4 godine

Sasa,

Cim Tijana ne igra dobro odmah je drugi kriv. Danas je bila ocajna, naprotiv dobila je i previse lopti koje je poklonila Bugarkama. Razumem da vas fasciniraju poenteri ali nisu oni najvažniji u timu. Maja je toliko iskusna i fantasticna da tacno oseti ko ce kako odigrati i kome dati loptu.

Zagor

pre 4 godine

Mnogi ce verovatno kuditi nase devojke kako su odigrale lose, ali i ako nisu blistale nisu toliko one bile lose, koliko su Bugarke briljirale. Odbrana, blok, napad. Sve im je islo mnogo bolje nego protiv Francuske u proslom kolu. Dimitrova i Vasileva su briljirale.

Sa druge strane, raduje ovakva partija Brankica. Ako nastavi u ovom ritmu, bicemo nezaustavljivi, posto je sigurna da ce Tijana igrati mnogo blje nego do sad. Ali ipak bi bilo dobro da se srednjaci jos malo vise ukjuce.

kezuaL

pre 4 godine

Bas mi je drago sto ostavljate malo vise prostora i za nasu odbojku.Pre nismo znali ni kada pocinje turnir.A ove devojke su svakako zasluzile paznju

pacimirovic

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete zbog jednog izgubljenog seta, samo da vas obavestim da te iste Bugarke pre 2 nedelje umalo nisu Eleminisla Amerikanke za Olimpijadu. Amerikanke ih na svom terenu dobile jedvaaa 3:2. Bugarska ima 2,3 vrhunske igracice, i moze svakog iznanaditi. Kad bi neko cital ovde komentare a da prethodno nije video rezultat pomislio bi da su nas odrale sa 15:25 15:25 15:25, a mi pobedili 3:0.
I isto tako morate biti svesni da ova nasa ekipa nije ista kao prosle godine na svetskom. Igramo bez prva dva srednjaka, Rasic i Stevanovic. To je velika promena koja se za sad ne oseti u nasoj igri. Bice to dobro sve.

Samo je važno da je nož oštar!

pre 4 godine

Samo polako, strpljivo i da se posao odradjuje. Kao sto rekoh, dug je turnir i nase devojke ce se uigravati iz utakmice u utakmicu. Bice to ok. Bar su one zasluzile da imaju uvek bezrezervnu podrsku.
Inace, ne pamtim losiju utakmicu od strane Boskovic, a moglo bi se reci i Ognjenovic. Cak sa njih dve ispod svog svakog proseka mi dobijamo, ipak relativno lagano i sigurno jednu od ozbiljnijih ekipa u Evropi.
Inace, do sada najbolje izdanje Pusic u reprezentaciji. S obzirom da je Silvija pod povredom ona je jedina igracica koja je realno imala pritisak u ovom mecu da MORA, jer samo ona nije imala zamenu. I ona je pod tim pritiskom predivno odigrala. Ona mi je najveci utisak u ovom mecu! Naravno, svaka cast i ostalim devojkama na pobedi.

sempervivum

pre 4 godine

За разлику од квалификационих мечева, овога пута је Бранкица разбила! Јелена одлична...
А онај Терзић уништава ону жваку у устима... јадна жвака.

broj jedan

pre 4 godine

Cestitam. Ispade, ozbiljniji trening. Dominira Brankica ili Tijana, smjenjuju se od utakmice do utakmice...i tako do titule. Samo naprijed djevojke, do zlata aBd. Idemo dalje. Pozdrav iz Bosne.

kiki

pre 4 godine

Čestitam! Sjajna igra i timski duh za primer uz neizostavnu žensku gracioznost - inspiracija za sve nas.
p.s. one ne proslavljaju poen kao muškarci, to vikanje je prirodna reakcija kod te vrste fizičkih napora. u zdravlje!

sasa

pre 4 godine

Evidentno je da Maja Ognjenovic ima nesto protiv Tijane Boskovic jer joj daje samo teske lopte a na dobrom prijemu uopste je ne proigrava. Bas je postalo ocigledno.

Predji na bocanje. Ima na komsijskim sajtovima

pre 4 godine

@ "Covece izvadi ovu brankicu propast"
(dragan, 25. avgust 2019 16:51)

Propast si ti - za ZDRAV RAZUM.

Magdalena

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...
(acomurija, 25. avgust 2019 16:51)

Imas prenose i na Areni. Neuporedivo bolji komentar.

Milojica

pre 4 godine

Bravo i čestitke ekipi i trenerima.

Ne pratim redovno pa me interesuje da li to više ne igra lepa i energična Tijana Malešvić ili se udala pa je pod drugim prezimenom. Hvala.

HanSolo

pre 4 godine

gde je sad onaj Hansolo sto je prvi poceo da nas pljuje posle prvog seta? gde si,nije te sram??
(ladi dadi, 25. avgust 2019 17:41)

Naravno da me nije sram.. Ako mi komentare pratiš ja već godinama ovako baksuziram, pošto onda počnu da dobro igraju i pobede.. Zato ću da I produžim.. A za naše devojke.. Samo napred! A i nisam baš ni pljujajo.. Igra prvom setu je bilo na amaternom nivou od naših dovojki.. Ja uvek poređujem sa tim šta umeju..

Mile

pre 4 godine

Brankica nas nosi na grbači, bukvalno cepa iz svih pozicija. Bošković loš dan i isključen mozak totalno 2-16 prvi set pucala, tako i posle nastavila, dok ovo pišem ima samo 26% uspešnosti. Maja Aleksić ne valja, Mina Popović mnogo bolja. Pušić odlična. Blagojević odlična. Dobijamo ovo 3:1, ali naše nisu uigrane. Nemamo mnogo blokova, ne sastavljaju ga, kasne, ako ne možemo Bugarke da izblokiramo šta ćemo sa jačim ekipama. Dok pišem 9-7 je blokovima za Bugarke, od tih naših 7, 2 su od Brankice, pa 1od Tijane, 1 od Maje. Naši srednjaci moraju bolje. Raduje to što je Brankica u formi.

ljubitelj sporta

pre 4 godine

Mina Popovic je mnogo napredovala. Najbolje ispucava prvi tempo od svih srednjih blokera. Dosta poena uzimamo i na njen servis. Tada su napred Boskovic i Veljkovic pa i to utice.
Mihajlovic doktorski danas!

Миле

pre 4 godine

Да не трошим речи на Тијану (мада не бриљира овај меч), али Бранкица је чудо,
која енергија, милина једна. Просто не могу да верујем када читам негативне коментаре на њен рачун.

S...F

pre 4 godine

Obavezna 3 pitanja iz teme iz koja je vest, da bi neki mogli da komentarisu. Ono "ja nisam robot" ocigledno je nedovoljno.

Brankica bije, ubi. ?

Gde ja živim

pre 4 godine

Bogami, vrlo zanimljiv meč. Na momente malo i previše zanimljiv. Bugarska u prva, skoro 2 seta još malo pa perfektna, prvi pogotovo. Mislim da nisam odavno video ovoliko naših upasivljenih, izblokiranih i uhvaćenih napada. Sjajno su se postavljale, bacale za svaku loptu, impresivno nema šta. No dobro, uspeli smo da ih slomimo i dobili smo ovo na kvalitet. Brankica sjajna, Pušić maestralna. Generalno odbrane su bile na jako visokom nivou danas, ali naš libero me je oduševio. Malo još da sinhronizujemo blok i napad malo preciznije i biće sve ok. Bravo devojke, idemo dalje.

Nemanja

pre 4 godine

Terzic na klupi,resava sudoku...alo bre cevece pokreni ih sta pricas uspavanke.Boskovic objasni da moze i da plasira i dijagonalu da puca posto joj pasive svaki smec,Mihajlovic da ne udara kao Miljkovic nego da ukljuci mozak, prijem da se stabilizuje.
Ajmo SRBIJA

mimi

pre 4 godine

Opustile se ali Pušić fantastična, još OI i sve je kompletirano. Mnogo su moćne. Srbija u kolektivni sportovima sila. Ovih dana šta pre gledati UO, odbojku, košarku i svuda vodimo glavnu reč.

с југ

pre 4 godine

Јелена Благојевић је геније за импровизацију! Како она решава такве ситуације, свака част

HanSolo

pre 4 godine

Kakva providna igra.. Sve na Bošković.. Umori će se.. Već 9-3..Nema ništa od ovog prvenstva.. Bedno ovo izgleda.. Bugarke su za dve klase bolje.. A i njihov trener je rasturio Terzića.. Dok ovo pišem 12-4.. Igramo jako providno.. Užas..

bigserb

pre 4 godine

I mi smo svetski sampioni sa ovim sastavom?
Ovo je zalosno, jel moguce da je nama u prvoj postavi ova Bojana Milenkovic, koja pre lici na sumo rvacicu, nego na odbojkasicu?
Pa ona ne ume nista sa loptom, ni prijem, ni dizanje, ni smec, ni blok, svaki servis Bugarki ide na nju, a ona mucenica ne zna sta bi!

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Kako me je nasmejao komentator RTS-a,ovo je derbi kola a na nase nepostoji kvota i je bila 1.02,.Stvarno su teski diletanti ovi sa Rts-a,cast izuzecima!.

Miloš

pre 4 godine

Rekoh ja pre neki dan dok još nije počelo prvenstvo da će biti kalkulisanja. I Italijanke će takođe da nas prate, pa u zavisnosti ko prvi izgubi drugi će odahnuti. Naše i Italijanke ne žele da se sastanu u polufinalu, a da bi se izbegle ili mi moramo da završimo kao drugi u grupi ili Italijanke. Takođe svoje kalkulacije će imati i domaćin Turska i Poljska jer je njima bitna najbolja računica kako da dođu do polufinala i do šanse da dođu do bronze. A jasno je da su Srbija i Italija apsolutni favoriti za zlato, pa žele da se izbegnu u polufinalu. Pa evo samo pratite jer će biti još povuci-potegni od strane svih iole jačih ekipa, a "iznenađenja" će biti, ali samo za one koji nisu videli žreb.

acomurija

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...

my way

pre 4 godine

Прво, Бојана Миленковић је девојка имала предугу паузу и по мени је несхватљива грешка увести је као стартера уместо у постепено 2-3 сету када утакмица већ одмакне. Друго, уништи те Бугарска 25-16 и то од почетка сета стекне предност и ти не направиш ниједну једину измену.

Darko 88

pre 4 godine

Da li je moguce da posle prvog seta pljujete ove devojke? Aktuelne svetske i evrooske sampionke i olimpijske vicesampionke. Njima je cilj zlato na OI i verujem u to. Dobicemo i ovaj mec i idmeo na zlato i na EP opet.

Darko 88

pre 4 godine

Da li je moguce da posle prvog seta pljujete ove devojke? Aktuelne svetske i evrooske sampionke i olimpijske vicesampionke. Njima je cilj zlato na OI i verujem u to. Dobicemo i ovaj mec i idmeo na zlato i na EP opet.

Миле

pre 4 godine

Да не трошим речи на Тијану (мада не бриљира овај меч), али Бранкица је чудо,
која енергија, милина једна. Просто не могу да верујем када читам негативне коментаре на њен рачун.

sempervivum

pre 4 godine

За разлику од квалификационих мечева, овога пута је Бранкица разбила! Јелена одлична...
А онај Терзић уништава ону жваку у устима... јадна жвака.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Kako me je nasmejao komentator RTS-a,ovo je derbi kola a na nase nepostoji kvota i je bila 1.02,.Stvarno su teski diletanti ovi sa Rts-a,cast izuzecima!.

Predji na bocanje. Ima na komsijskim sajtovima

pre 4 godine

@ "Covece izvadi ovu brankicu propast"
(dragan, 25. avgust 2019 16:51)

Propast si ti - za ZDRAV RAZUM.

uzzaaassss

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Gluplji komentar nisam procitao odavno.

с југ

pre 4 godine

Јелена Благојевић је геније за импровизацију! Како она решава такве ситуације, свака част

ljubitelj sporta

pre 4 godine

Mina Popovic je mnogo napredovala. Najbolje ispucava prvi tempo od svih srednjih blokera. Dosta poena uzimamo i na njen servis. Tada su napred Boskovic i Veljkovic pa i to utice.
Mihajlovic doktorski danas!

kezuaL

pre 4 godine

Bas mi je drago sto ostavljate malo vise prostora i za nasu odbojku.Pre nismo znali ni kada pocinje turnir.A ove devojke su svakako zasluzile paznju

mimi

pre 4 godine

Opustile se ali Pušić fantastična, još OI i sve je kompletirano. Mnogo su moćne. Srbija u kolektivni sportovima sila. Ovih dana šta pre gledati UO, odbojku, košarku i svuda vodimo glavnu reč.

Gde ja živim

pre 4 godine

Bogami, vrlo zanimljiv meč. Na momente malo i previše zanimljiv. Bugarska u prva, skoro 2 seta još malo pa perfektna, prvi pogotovo. Mislim da nisam odavno video ovoliko naših upasivljenih, izblokiranih i uhvaćenih napada. Sjajno su se postavljale, bacale za svaku loptu, impresivno nema šta. No dobro, uspeli smo da ih slomimo i dobili smo ovo na kvalitet. Brankica sjajna, Pušić maestralna. Generalno odbrane su bile na jako visokom nivou danas, ali naš libero me je oduševio. Malo još da sinhronizujemo blok i napad malo preciznije i biće sve ok. Bravo devojke, idemo dalje.

broj jedan

pre 4 godine

Cestitam. Ispade, ozbiljniji trening. Dominira Brankica ili Tijana, smjenjuju se od utakmice do utakmice...i tako do titule. Samo naprijed djevojke, do zlata aBd. Idemo dalje. Pozdrav iz Bosne.

my way

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee
(flori, 25. avgust 2019 17:42)

Мораћеш да је отмеш Атанасијевићу :) Опасна снајка, пријем изванредан, а и напад одличан. Знају нас Бугарке, често играмо пријатељске мечеве са њима и сигурно немају тај осећај паралишуће треме што играју против светског и европског шампиона. Ми са друге стране тек почињемо свој пут, знамо да смо јачи, али треба радити на томе да се не понавља лош улазак у меч као у прве 2 утакмице. Такође, Бојана Миленковић треба да улази касније када утакмица крене својим током, не као стартер. Предуга је њена пауза била, нека лагано улази у ритам и уиграва се са Теодором Пушић на пријему и у пољу. Уласком Јелене Благојевић ту се направила разлика и још кад је прорадила Бранкица Бугаркама помоћи није било. Честитке нашим девојкама на победи! Идемо даље!
ПС Честитке и нашем бисеру Хени Куртагић на избору за најбољег блокера балканског првенства за кадеткиње до 17 година на којем је Србија играла са девојчицама до 15 година.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ljusi pišu takve gluposti ove bugarke su izuzetno jake protiv njih moze pasti svaka ekipa kao u muškom tako u zenskom bugari imaju odlične odbojkaše i odbojkašice ovakve utakmice su pomeni izuztno teške i zato je ta pobeda po meni dobila na značaju a imam utisak,da odbojkašice igraju sve bolje kao,da su tempirale formu odlična pobeda i čestitke,da vidim,ko moze dobiti bugarke sa 3-0 gotovo niko mozeš biti sretan ako jih uopšte dobiješ zadovoljan sam igrom naših devojaka igraju najbolje kad je najpotrebnije.

pacimirovic

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete zbog jednog izgubljenog seta, samo da vas obavestim da te iste Bugarke pre 2 nedelje umalo nisu Eleminisla Amerikanke za Olimpijadu. Amerikanke ih na svom terenu dobile jedvaaa 3:2. Bugarska ima 2,3 vrhunske igracice, i moze svakog iznanaditi. Kad bi neko cital ovde komentare a da prethodno nije video rezultat pomislio bi da su nas odrale sa 15:25 15:25 15:25, a mi pobedili 3:0.
I isto tako morate biti svesni da ova nasa ekipa nije ista kao prosle godine na svetskom. Igramo bez prva dva srednjaka, Rasic i Stevanovic. To je velika promena koja se za sad ne oseti u nasoj igri. Bice to dobro sve.

Samo je važno da je nož oštar!

pre 4 godine

Samo polako, strpljivo i da se posao odradjuje. Kao sto rekoh, dug je turnir i nase devojke ce se uigravati iz utakmice u utakmicu. Bice to ok. Bar su one zasluzile da imaju uvek bezrezervnu podrsku.
Inace, ne pamtim losiju utakmicu od strane Boskovic, a moglo bi se reci i Ognjenovic. Cak sa njih dve ispod svog svakog proseka mi dobijamo, ipak relativno lagano i sigurno jednu od ozbiljnijih ekipa u Evropi.
Inace, do sada najbolje izdanje Pusic u reprezentaciji. S obzirom da je Silvija pod povredom ona je jedina igracica koja je realno imala pritisak u ovom mecu da MORA, jer samo ona nije imala zamenu. I ona je pod tim pritiskom predivno odigrala. Ona mi je najveci utisak u ovom mecu! Naravno, svaka cast i ostalim devojkama na pobedi.

S...F

pre 4 godine

Obavezna 3 pitanja iz teme iz koja je vest, da bi neki mogli da komentarisu. Ono "ja nisam robot" ocigledno je nedovoljno.

Brankica bije, ubi. ?

Gagi

pre 4 godine

@sasa Tijana je KOREKTOR, tako da sama reč kaže da bi trebala da koriguje loše lopte, tj da izvlači nemoguće. Zato loše lopte idu na korektora. Maja i Tijana su u sjajnim odnosima.

Sss

pre 4 godine

Sasa,

Cim Tijana ne igra dobro odmah je drugi kriv. Danas je bila ocajna, naprotiv dobila je i previse lopti koje je poklonila Bugarkama. Razumem da vas fasciniraju poenteri ali nisu oni najvažniji u timu. Maja je toliko iskusna i fantasticna da tacno oseti ko ce kako odigrati i kome dati loptu.

acomurija

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...

Mile

pre 4 godine

Brankica nas nosi na grbači, bukvalno cepa iz svih pozicija. Bošković loš dan i isključen mozak totalno 2-16 prvi set pucala, tako i posle nastavila, dok ovo pišem ima samo 26% uspešnosti. Maja Aleksić ne valja, Mina Popović mnogo bolja. Pušić odlična. Blagojević odlična. Dobijamo ovo 3:1, ali naše nisu uigrane. Nemamo mnogo blokova, ne sastavljaju ga, kasne, ako ne možemo Bugarke da izblokiramo šta ćemo sa jačim ekipama. Dok pišem 9-7 je blokovima za Bugarke, od tih naših 7, 2 su od Brankice, pa 1od Tijane, 1 od Maje. Naši srednjaci moraju bolje. Raduje to što je Brankica u formi.

Zagor

pre 4 godine

Mnogi ce verovatno kuditi nase devojke kako su odigrale lose, ali i ako nisu blistale nisu toliko one bile lose, koliko su Bugarke briljirale. Odbrana, blok, napad. Sve im je islo mnogo bolje nego protiv Francuske u proslom kolu. Dimitrova i Vasileva su briljirale.

Sa druge strane, raduje ovakva partija Brankica. Ako nastavi u ovom ritmu, bicemo nezaustavljivi, posto je sigurna da ce Tijana igrati mnogo blje nego do sad. Ali ipak bi bilo dobro da se srednjaci jos malo vise ukjuce.

Magdalena

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...
(acomurija, 25. avgust 2019 16:51)

Imas prenose i na Areni. Neuporedivo bolji komentar.

kiki

pre 4 godine

Čestitam! Sjajna igra i timski duh za primer uz neizostavnu žensku gracioznost - inspiracija za sve nas.
p.s. one ne proslavljaju poen kao muškarci, to vikanje je prirodna reakcija kod te vrste fizičkih napora. u zdravlje!

Хаџи

pre 4 godine

Ал ће те да гутате ове речи кад дођу са медаљом.
Медаља било које боје овде је успех, битан је континуитет, али злато наравно треба да буде императив.

Бугарска има сјајну мушку и женску селекцију, и ова победа је сјајна... Идемо даље из групе са прве позиције.

Zagor

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Kakva glupost.

Razlog zbog koga jedino Tijani salje lose podignute lopte je zato sto Maja zna da jedino ona moze nesto da postigne sa takvim loptama. Srednjaci se nikad ne proigravaju takvim loptama (osim ako si lud), a Brankica, koliko god bila vrsni poenter, bi mogla da napravi poen od takve lopte 1 u 10 slucajeva (Tijana bi, u zavisnosti od forme, od 4 do 7). Svi ostali primaci (Blagojevic, Milenkovic, Busa) bi jedino mogli da se zakucaju u mrezu ili blok.

Miloš

pre 4 godine

Rekoh ja pre neki dan dok još nije počelo prvenstvo da će biti kalkulisanja. I Italijanke će takođe da nas prate, pa u zavisnosti ko prvi izgubi drugi će odahnuti. Naše i Italijanke ne žele da se sastanu u polufinalu, a da bi se izbegle ili mi moramo da završimo kao drugi u grupi ili Italijanke. Takođe svoje kalkulacije će imati i domaćin Turska i Poljska jer je njima bitna najbolja računica kako da dođu do polufinala i do šanse da dođu do bronze. A jasno je da su Srbija i Italija apsolutni favoriti za zlato, pa žele da se izbegnu u polufinalu. Pa evo samo pratite jer će biti još povuci-potegni od strane svih iole jačih ekipa, a "iznenađenja" će biti, ali samo za one koji nisu videli žreb.

White Power

pre 4 godine

Toliko mocna ekipa, da ni na 4:12 u prvom setu nisam imao dileme oko krajnjeg ishoda. Tim koji ima Maju, Brankicu i Tijanu nema cega da se plasi u Evropi. Barem ne bi smeo. Sa sve Terzicem na klupi.
Bugarke standardno neugodne, prvi set odigrale "u transu", uz sjajan blok i neverovatnu igru u polju. U drugom setu Brankica podesila nisanske sprave-i to je bilo TO. Nekako uvek u senci Boskoviceve, a jezivo dobra igracica. Uh, da nam je jedan takav primac u muskoj ekipi...
Boskovic danas prilicno losa. Vidi se da nije u top formi, da ne pruza svoj maksimum i da je to frustrira. Srecom, danas je Brankica preuzela na sebe realizaciju napada, ali dobro bi bilo da Tijana podigne nivo igre u nastavku takmicenja.
Elem, nedostaju poeni blokera, kako u napadu tako i u bloku. Ipak je par Rasic/Stevanovic neuporedivo mocniji od Veljkoviceve i Aleksic i u tom smislu Srbija definitivno nije u najjacem sastavu. Cak se cini da je Popoviceva korisnije resenje od Aleksic. Nekako je agresivnija i srcanija u napadu, a i servis joj je bolji.
Pusic danas stvarno sjajna, a i Blagojevic je odradila dobar posao. Mada bi protiv jace ekipe dobro doslo vise njenih poena iz napada, za ovo EP bi moglo da bude dovoljno
Ali, za zlato na OI-trebace i prvi par srednjaka i razigran drugi primac i Tijana u vrhunskoj formi.

sasa73

pre 4 godine

"Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47) "

Pa i Brankica je iz RS. Znaci,Maja nema kome da dize lopte.Stvarno,kakav komentar....

my way

pre 4 godine

Прво, Бојана Миленковић је девојка имала предугу паузу и по мени је несхватљива грешка увести је као стартера уместо у постепено 2-3 сету када утакмица већ одмакне. Друго, уништи те Бугарска 25-16 и то од почетка сета стекне предност и ти не направиш ниједну једину измену.

HanSolo

pre 4 godine

gde je sad onaj Hansolo sto je prvi poceo da nas pljuje posle prvog seta? gde si,nije te sram??
(ladi dadi, 25. avgust 2019 17:41)

Naravno da me nije sram.. Ako mi komentare pratiš ja već godinama ovako baksuziram, pošto onda počnu da dobro igraju i pobede.. Zato ću da I produžim.. A za naše devojke.. Samo napred! A i nisam baš ni pljujajo.. Igra prvom setu je bilo na amaternom nivou od naših dovojki.. Ja uvek poređujem sa tim šta umeju..

Milojica

pre 4 godine

Bravo i čestitke ekipi i trenerima.

Ne pratim redovno pa me interesuje da li to više ne igra lepa i energična Tijana Malešvić ili se udala pa je pod drugim prezimenom. Hvala.

bigserb

pre 4 godine

I mi smo svetski sampioni sa ovim sastavom?
Ovo je zalosno, jel moguce da je nama u prvoj postavi ova Bojana Milenkovic, koja pre lici na sumo rvacicu, nego na odbojkasicu?
Pa ona ne ume nista sa loptom, ni prijem, ni dizanje, ni smec, ni blok, svaki servis Bugarki ide na nju, a ona mucenica ne zna sta bi!

Nemanja

pre 4 godine

Terzic na klupi,resava sudoku...alo bre cevece pokreni ih sta pricas uspavanke.Boskovic objasni da moze i da plasira i dijagonalu da puca posto joj pasive svaki smec,Mihajlovic da ne udara kao Miljkovic nego da ukljuci mozak, prijem da se stabilizuje.
Ajmo SRBIJA

HanSolo

pre 4 godine

Kakva providna igra.. Sve na Bošković.. Umori će se.. Već 9-3..Nema ništa od ovog prvenstva.. Bedno ovo izgleda.. Bugarke su za dve klase bolje.. A i njihov trener je rasturio Terzića.. Dok ovo pišem 12-4.. Igramo jako providno.. Užas..

Bodibond

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee 
(flori, 25. avgust 2019 17:42) 

Valjda da se uda za tebe.
Milanova, Todorova, Paskova, Ognjenovicka udajte se za mene.

broj jedan

pre 4 godine

@saša, nema ti komentar smisla.

Kome da dize onda, Tijana-Bileca (RS), Jelena B.- Olovo (FBiH), Brankica-Brcko(BD)...a ima ih još iz cijele Bosne. Glupost.
Toliko su dobre da trebamo svi biti sretni da se može ovako nešto okupiti na jednom mjestu i biti najbolje na svijetu.
Puna podrška svakoj od njih.

sasa

pre 4 godine

@gagi Tijana jeste korektor i zna se cemu sluzi ali se takodje i zna da uvek najvise lopti ide ka toj poziciji. Veceras je Tijana bila uskracena za dosta lopti od strane Maje i ne samo veceras vec i na prethodnim utakmicama ( cini mi se da je bila svetska liga).
Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.

crveni horizonti

pre 4 godine

Jel iko pročitao danas Sportski Žurnal gdje Bata Atanasijević kaže da nisu po kvalitetu medju 5 reprezentacija Evrope. Al Bata nije znalac kao komentatori sa odbojke na b92. Uostalom, šta on zna i ko je taj tip uošte!?

sasa

pre 4 godine

Evidentno je da Maja Ognjenovic ima nesto protiv Tijane Boskovic jer joj daje samo teske lopte a na dobrom prijemu uopste je ne proigrava. Bas je postalo ocigledno.

HanSolo

pre 4 godine

Kakva providna igra.. Sve na Bošković.. Umori će se.. Već 9-3..Nema ništa od ovog prvenstva.. Bedno ovo izgleda.. Bugarke su za dve klase bolje.. A i njihov trener je rasturio Terzića.. Dok ovo pišem 12-4.. Igramo jako providno.. Užas..

bigserb

pre 4 godine

I mi smo svetski sampioni sa ovim sastavom?
Ovo je zalosno, jel moguce da je nama u prvoj postavi ova Bojana Milenkovic, koja pre lici na sumo rvacicu, nego na odbojkasicu?
Pa ona ne ume nista sa loptom, ni prijem, ni dizanje, ni smec, ni blok, svaki servis Bugarki ide na nju, a ona mucenica ne zna sta bi!

sasa

pre 4 godine

Evidentno je da Maja Ognjenovic ima nesto protiv Tijane Boskovic jer joj daje samo teske lopte a na dobrom prijemu uopste je ne proigrava. Bas je postalo ocigledno.

Nemanja

pre 4 godine

Terzic na klupi,resava sudoku...alo bre cevece pokreni ih sta pricas uspavanke.Boskovic objasni da moze i da plasira i dijagonalu da puca posto joj pasive svaki smec,Mihajlovic da ne udara kao Miljkovic nego da ukljuci mozak, prijem da se stabilizuje.
Ajmo SRBIJA

sasa

pre 4 godine

@gagi Tijana jeste korektor i zna se cemu sluzi ali se takodje i zna da uvek najvise lopti ide ka toj poziciji. Veceras je Tijana bila uskracena za dosta lopti od strane Maje i ne samo veceras vec i na prethodnim utakmicama ( cini mi se da je bila svetska liga).
Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.

HanSolo

pre 4 godine

gde je sad onaj Hansolo sto je prvi poceo da nas pljuje posle prvog seta? gde si,nije te sram??
(ladi dadi, 25. avgust 2019 17:41)

Naravno da me nije sram.. Ako mi komentare pratiš ja već godinama ovako baksuziram, pošto onda počnu da dobro igraju i pobede.. Zato ću da I produžim.. A za naše devojke.. Samo napred! A i nisam baš ni pljujajo.. Igra prvom setu je bilo na amaternom nivou od naših dovojki.. Ja uvek poređujem sa tim šta umeju..

Bodibond

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee 
(flori, 25. avgust 2019 17:42) 

Valjda da se uda za tebe.
Milanova, Todorova, Paskova, Ognjenovicka udajte se za mene.

crveni horizonti

pre 4 godine

Jel iko pročitao danas Sportski Žurnal gdje Bata Atanasijević kaže da nisu po kvalitetu medju 5 reprezentacija Evrope. Al Bata nije znalac kao komentatori sa odbojke na b92. Uostalom, šta on zna i ko je taj tip uošte!?

my way

pre 4 godine

Прво, Бојана Миленковић је девојка имала предугу паузу и по мени је несхватљива грешка увести је као стартера уместо у постепено 2-3 сету када утакмица већ одмакне. Друго, уништи те Бугарска 25-16 и то од почетка сета стекне предност и ти не направиш ниједну једину измену.

acomurija

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...

Miloš

pre 4 godine

Rekoh ja pre neki dan dok još nije počelo prvenstvo da će biti kalkulisanja. I Italijanke će takođe da nas prate, pa u zavisnosti ko prvi izgubi drugi će odahnuti. Naše i Italijanke ne žele da se sastanu u polufinalu, a da bi se izbegle ili mi moramo da završimo kao drugi u grupi ili Italijanke. Takođe svoje kalkulacije će imati i domaćin Turska i Poljska jer je njima bitna najbolja računica kako da dođu do polufinala i do šanse da dođu do bronze. A jasno je da su Srbija i Italija apsolutni favoriti za zlato, pa žele da se izbegnu u polufinalu. Pa evo samo pratite jer će biti još povuci-potegni od strane svih iole jačih ekipa, a "iznenađenja" će biti, ali samo za one koji nisu videli žreb.

pacimirovic

pre 4 godine

Svi Vi koji pljujete zbog jednog izgubljenog seta, samo da vas obavestim da te iste Bugarke pre 2 nedelje umalo nisu Eleminisla Amerikanke za Olimpijadu. Amerikanke ih na svom terenu dobile jedvaaa 3:2. Bugarska ima 2,3 vrhunske igracice, i moze svakog iznanaditi. Kad bi neko cital ovde komentare a da prethodno nije video rezultat pomislio bi da su nas odrale sa 15:25 15:25 15:25, a mi pobedili 3:0.
I isto tako morate biti svesni da ova nasa ekipa nije ista kao prosle godine na svetskom. Igramo bez prva dva srednjaka, Rasic i Stevanovic. To je velika promena koja se za sad ne oseti u nasoj igri. Bice to dobro sve.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Kako me je nasmejao komentator RTS-a,ovo je derbi kola a na nase nepostoji kvota i je bila 1.02,.Stvarno su teski diletanti ovi sa Rts-a,cast izuzecima!.

Mile

pre 4 godine

Brankica nas nosi na grbači, bukvalno cepa iz svih pozicija. Bošković loš dan i isključen mozak totalno 2-16 prvi set pucala, tako i posle nastavila, dok ovo pišem ima samo 26% uspešnosti. Maja Aleksić ne valja, Mina Popović mnogo bolja. Pušić odlična. Blagojević odlična. Dobijamo ovo 3:1, ali naše nisu uigrane. Nemamo mnogo blokova, ne sastavljaju ga, kasne, ako ne možemo Bugarke da izblokiramo šta ćemo sa jačim ekipama. Dok pišem 9-7 je blokovima za Bugarke, od tih naših 7, 2 su od Brankice, pa 1od Tijane, 1 od Maje. Naši srednjaci moraju bolje. Raduje to što je Brankica u formi.

Sss

pre 4 godine

Sasa,

Cim Tijana ne igra dobro odmah je drugi kriv. Danas je bila ocajna, naprotiv dobila je i previse lopti koje je poklonila Bugarkama. Razumem da vas fasciniraju poenteri ali nisu oni najvažniji u timu. Maja je toliko iskusna i fantasticna da tacno oseti ko ce kako odigrati i kome dati loptu.

Magdalena

pre 4 godine

Na sve jade koje nas snalaze i snasle, komentator, koji kmeci i ne da da gledamo, meljuci ispraznu pricu, odusevljavajuci se sam sobom i Bugarkama...
(acomurija, 25. avgust 2019 16:51)

Imas prenose i na Areni. Neuporedivo bolji komentar.

Milojica

pre 4 godine

Bravo i čestitke ekipi i trenerima.

Ne pratim redovno pa me interesuje da li to više ne igra lepa i energična Tijana Malešvić ili se udala pa je pod drugim prezimenom. Hvala.

Darko 88

pre 4 godine

Da li je moguce da posle prvog seta pljujete ove devojke? Aktuelne svetske i evrooske sampionke i olimpijske vicesampionke. Njima je cilj zlato na OI i verujem u to. Dobicemo i ovaj mec i idmeo na zlato i na EP opet.

S...F

pre 4 godine

Obavezna 3 pitanja iz teme iz koja je vest, da bi neki mogli da komentarisu. Ono "ja nisam robot" ocigledno je nedovoljno.

Brankica bije, ubi. ?

broj jedan

pre 4 godine

Cestitam. Ispade, ozbiljniji trening. Dominira Brankica ili Tijana, smjenjuju se od utakmice do utakmice...i tako do titule. Samo naprijed djevojke, do zlata aBd. Idemo dalje. Pozdrav iz Bosne.

Gagi

pre 4 godine

@sasa Tijana je KOREKTOR, tako da sama reč kaže da bi trebala da koriguje loše lopte, tj da izvlači nemoguće. Zato loše lopte idu na korektora. Maja i Tijana su u sjajnim odnosima.

my way

pre 4 godine

Vasilevaa ozeni meee
(flori, 25. avgust 2019 17:42)

Мораћеш да је отмеш Атанасијевићу :) Опасна снајка, пријем изванредан, а и напад одличан. Знају нас Бугарке, често играмо пријатељске мечеве са њима и сигурно немају тај осећај паралишуће треме што играју против светског и европског шампиона. Ми са друге стране тек почињемо свој пут, знамо да смо јачи, али треба радити на томе да се не понавља лош улазак у меч као у прве 2 утакмице. Такође, Бојана Миленковић треба да улази касније када утакмица крене својим током, не као стартер. Предуга је њена пауза била, нека лагано улази у ритам и уиграва се са Теодором Пушић на пријему и у пољу. Уласком Јелене Благојевић ту се направила разлика и још кад је прорадила Бранкица Бугаркама помоћи није било. Честитке нашим девојкама на победи! Идемо даље!
ПС Честитке и нашем бисеру Хени Куртагић на избору за најбољег блокера балканског првенства за кадеткиње до 17 година на којем је Србија играла са девојчицама до 15 година.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ljusi pišu takve gluposti ove bugarke su izuzetno jake protiv njih moze pasti svaka ekipa kao u muškom tako u zenskom bugari imaju odlične odbojkaše i odbojkašice ovakve utakmice su pomeni izuztno teške i zato je ta pobeda po meni dobila na značaju a imam utisak,da odbojkašice igraju sve bolje kao,da su tempirale formu odlična pobeda i čestitke,da vidim,ko moze dobiti bugarke sa 3-0 gotovo niko mozeš biti sretan ako jih uopšte dobiješ zadovoljan sam igrom naših devojaka igraju najbolje kad je najpotrebnije.

Миле

pre 4 godine

Да не трошим речи на Тијану (мада не бриљира овај меч), али Бранкица је чудо,
која енергија, милина једна. Просто не могу да верујем када читам негативне коментаре на њен рачун.

ljubitelj sporta

pre 4 godine

Mina Popovic je mnogo napredovala. Najbolje ispucava prvi tempo od svih srednjih blokera. Dosta poena uzimamo i na njen servis. Tada su napred Boskovic i Veljkovic pa i to utice.
Mihajlovic doktorski danas!

sempervivum

pre 4 godine

За разлику од квалификационих мечева, овога пута је Бранкица разбила! Јелена одлична...
А онај Терзић уништава ону жваку у устима... јадна жвака.

Predji na bocanje. Ima na komsijskim sajtovima

pre 4 godine

@ "Covece izvadi ovu brankicu propast"
(dragan, 25. avgust 2019 16:51)

Propast si ti - za ZDRAV RAZUM.

Zagor

pre 4 godine

Mnogi ce verovatno kuditi nase devojke kako su odigrale lose, ali i ako nisu blistale nisu toliko one bile lose, koliko su Bugarke briljirale. Odbrana, blok, napad. Sve im je islo mnogo bolje nego protiv Francuske u proslom kolu. Dimitrova i Vasileva su briljirale.

Sa druge strane, raduje ovakva partija Brankica. Ako nastavi u ovom ritmu, bicemo nezaustavljivi, posto je sigurna da ce Tijana igrati mnogo blje nego do sad. Ali ipak bi bilo dobro da se srednjaci jos malo vise ukjuce.

Samo je važno da je nož oštar!

pre 4 godine

Samo polako, strpljivo i da se posao odradjuje. Kao sto rekoh, dug je turnir i nase devojke ce se uigravati iz utakmice u utakmicu. Bice to ok. Bar su one zasluzile da imaju uvek bezrezervnu podrsku.
Inace, ne pamtim losiju utakmicu od strane Boskovic, a moglo bi se reci i Ognjenovic. Cak sa njih dve ispod svog svakog proseka mi dobijamo, ipak relativno lagano i sigurno jednu od ozbiljnijih ekipa u Evropi.
Inace, do sada najbolje izdanje Pusic u reprezentaciji. S obzirom da je Silvija pod povredom ona je jedina igracica koja je realno imala pritisak u ovom mecu da MORA, jer samo ona nije imala zamenu. I ona je pod tim pritiskom predivno odigrala. Ona mi je najveci utisak u ovom mecu! Naravno, svaka cast i ostalim devojkama na pobedi.

Zagor

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Kakva glupost.

Razlog zbog koga jedino Tijani salje lose podignute lopte je zato sto Maja zna da jedino ona moze nesto da postigne sa takvim loptama. Srednjaci se nikad ne proigravaju takvim loptama (osim ako si lud), a Brankica, koliko god bila vrsni poenter, bi mogla da napravi poen od takve lopte 1 u 10 slucajeva (Tijana bi, u zavisnosti od forme, od 4 do 7). Svi ostali primaci (Blagojevic, Milenkovic, Busa) bi jedino mogli da se zakucaju u mrezu ili blok.

mimi

pre 4 godine

Opustile se ali Pušić fantastična, još OI i sve je kompletirano. Mnogo su moćne. Srbija u kolektivni sportovima sila. Ovih dana šta pre gledati UO, odbojku, košarku i svuda vodimo glavnu reč.

Gde ja živim

pre 4 godine

Bogami, vrlo zanimljiv meč. Na momente malo i previše zanimljiv. Bugarska u prva, skoro 2 seta još malo pa perfektna, prvi pogotovo. Mislim da nisam odavno video ovoliko naših upasivljenih, izblokiranih i uhvaćenih napada. Sjajno su se postavljale, bacale za svaku loptu, impresivno nema šta. No dobro, uspeli smo da ih slomimo i dobili smo ovo na kvalitet. Brankica sjajna, Pušić maestralna. Generalno odbrane su bile na jako visokom nivou danas, ali naš libero me je oduševio. Malo još da sinhronizujemo blok i napad malo preciznije i biće sve ok. Bravo devojke, idemo dalje.

kiki

pre 4 godine

Čestitam! Sjajna igra i timski duh za primer uz neizostavnu žensku gracioznost - inspiracija za sve nas.
p.s. one ne proslavljaju poen kao muškarci, to vikanje je prirodna reakcija kod te vrste fizičkih napora. u zdravlje!

uzzaaassss

pre 4 godine

Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47)

Gluplji komentar nisam procitao odavno.

Хаџи

pre 4 godine

Ал ће те да гутате ове речи кад дођу са медаљом.
Медаља било које боје овде је успех, битан је континуитет, али злато наравно треба да буде императив.

Бугарска има сјајну мушку и женску селекцију, и ова победа је сјајна... Идемо даље из групе са прве позиције.

White Power

pre 4 godine

Toliko mocna ekipa, da ni na 4:12 u prvom setu nisam imao dileme oko krajnjeg ishoda. Tim koji ima Maju, Brankicu i Tijanu nema cega da se plasi u Evropi. Barem ne bi smeo. Sa sve Terzicem na klupi.
Bugarke standardno neugodne, prvi set odigrale "u transu", uz sjajan blok i neverovatnu igru u polju. U drugom setu Brankica podesila nisanske sprave-i to je bilo TO. Nekako uvek u senci Boskoviceve, a jezivo dobra igracica. Uh, da nam je jedan takav primac u muskoj ekipi...
Boskovic danas prilicno losa. Vidi se da nije u top formi, da ne pruza svoj maksimum i da je to frustrira. Srecom, danas je Brankica preuzela na sebe realizaciju napada, ali dobro bi bilo da Tijana podigne nivo igre u nastavku takmicenja.
Elem, nedostaju poeni blokera, kako u napadu tako i u bloku. Ipak je par Rasic/Stevanovic neuporedivo mocniji od Veljkoviceve i Aleksic i u tom smislu Srbija definitivno nije u najjacem sastavu. Cak se cini da je Popoviceva korisnije resenje od Aleksic. Nekako je agresivnija i srcanija u napadu, a i servis joj je bolji.
Pusic danas stvarno sjajna, a i Blagojevic je odradila dobar posao. Mada bi protiv jace ekipe dobro doslo vise njenih poena iz napada, za ovo EP bi moglo da bude dovoljno
Ali, za zlato na OI-trebace i prvi par srednjaka i razigran drugi primac i Tijana u vrhunskoj formi.

с југ

pre 4 godine

Јелена Благојевић је геније за импровизацију! Како она решава такве ситуације, свака част

kezuaL

pre 4 godine

Bas mi je drago sto ostavljate malo vise prostora i za nasu odbojku.Pre nismo znali ni kada pocinje turnir.A ove devojke su svakako zasluzile paznju

sasa73

pre 4 godine

"Maja ne voli Tijani zato sto je ova iz RS-e.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 25. avgust 2019 21:47) "

Pa i Brankica je iz RS. Znaci,Maja nema kome da dize lopte.Stvarno,kakav komentar....

broj jedan

pre 4 godine

@saša, nema ti komentar smisla.

Kome da dize onda, Tijana-Bileca (RS), Jelena B.- Olovo (FBiH), Brankica-Brcko(BD)...a ima ih još iz cijele Bosne. Glupost.
Toliko su dobre da trebamo svi biti sretni da se može ovako nešto okupiti na jednom mjestu i biti najbolje na svijetu.
Puna podrška svakoj od njih.